Akcije

Prihvati svoju lepotu – nova online akcija

Prihvati svoju lepotu – nova online akcija
Podeli dalje

Krajnje je vreme da svaka žena prihvati svoju lepotu i svoj izgled onakav kakav jeste i da ne poklekne pred nametnutim standardima i idealima koje nam podmeću mediji i modna industrija.

 


Ovo je, ukratko, poruka koju plus-size model Tess Holliday želi da prenese devojkama i ženama širom sveta svojom online akcijom #EffYourBeautyStandards. U pitanju je akcija koja ima za cilj da slavi sve tipove ženskog tela, nasuprot nerealnim idealima lepote koje čine da se, i žene i muškarci, osete nedovoljnima.

Ne želeći da robujemo ovim konvencionalnim idealima lepote, Tess nas poziva da podržimo akciju i priključimo joj se, postavljajući svoje fotografije i priče koje ih prate.

prihvati_svoju_lepotu_v
Za svega nekoliko dana od pokretanja hashtaga, akcija je dobila gotovo 500.000 postova na Instagramu, kao i na Twitteru. Devojke i žene širom sveta pozitivno reaguju na ovu akciju, inspirisane samom Tessinom pričom o odrastanju, maltretiranju u tinejdžerskom dobu, sazrevanju, karijeri plus-size modela i takvom načinu života.

prihvati_svoju_lepotu_v1

Lepota dolazi u svim oblicima i veličinama. Sve smo mi jake, lepe i privlačne na svoj način, ne dozvolite glupim standardima da vas uvere u suprotno a, ako želite, podignite glas protiv stereotipnih predrasuda, podržite akciju i inspirišite žene oko sebe postavljanjem svoje fotografije i priče.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook