Akcije

Promocija Vip Cube i Sony PS Vita

Promocija Vip Cube i Sony PS Vita
Podeli dalje

promocija vip cube i sony ps vitaU ponedeljak je u prostorijama novobeogradskog kafića HQ, održana promocija dva nova proizvoda mobilnog operatera Vip. U pitanju su Vip Cube i Sony PS Vita.

 

U ponedeljak je u prostorijama novobeogradskog kafića HQ, održana promocija dva nova proizvoda mobilnog operatera Vip. U pitanju su Vip Cube i Sony PS Vita.

Vip Cube je nešto novo na našem tržištu. U pitanju je bežični ruter koji omogućava bežično povezivanje na internet za čak pet korisnika istovremeno, a u okviru jednog tarifnog paketa. Lako prenosiv i vrlo jednostavan za upotrebu – vip Cube je idealan za sve one koji žele da imaju sopstveni internet pristup. Za porodice, cimere, studente u domu, ili za sve uređaje koje koristite – Vip Cube je prava stvar za vas!

Vip Cube je dostupan  uz nove Internet tarife, kao i uz Vip Night dodatak i nudi  mnogo više surfovanja – između ponoći i 6 ujutru ne obračunava se prenos podataka, dok je, zahvaljujući novim Vip internet tarifama, i u najjeftinijim paketima znatno povećana maksimalna dostupna brzina prenosa podataka. Primera radi, ukoliko se korisnik odluči za tarifu Neograničen Internet 5 i tarifni dodatak Vip Night, Vip Cube je 1 RSD, a ukupna mesečna pretplata iznosi 1.490 RSD.

Iznenađenje Vip promocije bilo je premijerno predstavljanje najsavremenije svetske gaming konzole PlayStation Vite i to u verziji 3G+WiFi. Vita omogućava povezivanje sa konzolom PlayStation 3 i umrežavanje sa drugim igračima. Uz Vip internet tarife, korisnik može uvek da bude na mreži i surfuje, koristi društvene mreže ili priča na Skajpu.

Sony PS Vita poseduje multi-touch OLED HD i osetljiv na dodir ekran od 5“ koji prikazuje 16 miliona boja, četvorojezgarni AMR Cortex – A9 MP Core procesor, GPS za lociranje drugih PS Vita korisnika, kao i opciju Augmented Reality ® koja sa dve kamere omogućava da se svet igara stopi sa okolinom igrača potpuno realno i prirodno.  

Uz uređaj, dobija se FIFA 2012 igrica, kao i kartica od 4GB. Sony PS Vita dostupna je uz naknadu za aktivaciju već od 1din u tarifi Neograničeni internet 40 uz popust od 25% na mesečnu pretplatu prvih 6 meseci.

Više informacija na Vipmobile, 060 1234 i u odabranim Vip centrima širom Srbije. Deo atmosfere sa promocije, možete pogledati u albumu na našoj Facebook stranici.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook