Akcije

Zelim svet uz tebe

Zelim svet uz tebe
Podeli dalje

Kao i prethodnih godina, kompanija Avon i ove godine u mesecu oktobru – svetskom mesecu borbe protiv raka dojke, ulaže napore i na različite načine podržava borbu protiv ove opake bolesti. Ovoga puta, u pitanju je kampanja „Želim svet uz tebe“.

 

Kampanja ima za cilj da podseti sve žene, majke, sestre, ćerke, supruge, tetke, ujne, prijateljice, poznanice – sve one do kojih nam je stalo i njihove porodice, da vode računa o svom zdravlju i da obavljaju preventivne preglede i samopreglede. Rak dojke je i dalje najčešći maligni tumor kod žena u Srbiji, a svake godine se registruje oko 4000 novootkrivenih slučajeva, što predstavlja više od četvrtine svih malignih bolesti kod žena.

Želim svet uz tebe“ je pokušaj da se dopre do svesti svih žena, sa ciljem zdravog i dugovečnog života provedenog uz najmilije. Tek jedan primer je i deo kampanje Avona i magazina Story, gde kažu:

Prva reč koju izgovorimo je „mama“. Mama je tu da nas hrani, kupa, mazi i voli dok smo mali. Tu je da nas nauči prvim koracima i da uvek jednim okom motri na nas. Tu je da nam pruži prva saznanja i strpljivo odgovara na bezbroj naših pitanja koje imamo dok otkrivamo svet oko nas. Tu je da nas drži za ruku dok krećemo prvog dana u školu. Tu je i da prisustvuje našim recitacijama, predstavama, školskim utakmicama i takmičenjima. Čak i da nam pravda izostanke, iako se ljuta vrati sa roditeljskog sastanka.

Mama treba i da nas isprati na maturu. Podsetite vaše mame da idu na redovne preglede – rak dojke je izlečiv kada se otkrije na vreme.

Akciju možete ispratiti i u nju se uključiti i na Facebooku, tako što ćete profilnu fotografiju označiti roze bojom – univerzalnu boju akcije i borbe protiv raka dojke.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook