Proizvodi

Always Ultra – naučno dokazana zaštita

Always Ultra – naučno dokazana zaštita
Podeli dalje

U životu svake žene postoji ona jedna konstanta koja je prati tokom (gotovo) svih faza života, a to su ulošci. Always ulošci su, nekako, najduže tu i tokom 30 godina koliko postoje, izgradili su opravdano poverenje širom sveta, zbog čega su danas br. 1 brend za zaštitu žena globalno.

 

Iza Always Ultra uložaka su brojne studije, istraživanja navika i potreba modernih žena koje su pokazale da žele da se opuste i uživaju u svakom trenutku njihovog života bez ograničenja. Žena danas je aktivnija nego ikad i usporen tempo u “onim danima” za nju ne postoji, zbog čega je neophodna takva zaštita koja podržava njen  aktivan životni stil.

U fabrici nedaleko od Frankfurta, više stotina zaposlenih radi na studijama i istraživanjima da bi razumeli žensku praksu, navike, potrebe i u skladu sa tim identifikovali i razvili tehnologiju koje će  zadovoljiti naše potrebe kao potrošača. Ovaj tim ljudi proizvodi inovativne uloške koji osnažuju žene da žive život “punim plućima” i u svom punom potencijalu.

always_ultra_v

Zahvaljujući njihovom radu i istraživanjima, Always danas u svojoj ponudi ima 8 različitih tipova uložaka prilagođenih svakom uzrastu i svakom životnom stilu; a tu su i dnevni ulošci, za zaštitu i udobnost tokom svih ostalih dana.

Dizajniran za modernu ženu – Always Ultra je uložak koji odgovara svim dnevnim životnim izazovima, bez obzira na to šta nameravamo, kakvi su nam planovi ili aktivnosti tokom dana. Svi ulošci iz Always Ultra asortimana imaju sledeće karakteristike:

  • mekani uložak nalik na pamuk,
  • novi gornji sloj
  • više jastučića
  • unapređeno jezgro – bolje fleksibilno prijanjanje
  • novi dizajn

čime dobijamo svu potrebnu zaštitu tokom ciklusa iz svakog ugla, pa i onog naopačke.

 always_ultra_v1

U svetu punom trzavica i nesigurnosti, Always predstavlja pouzdanog i sigurnog partnera koji nam pomaže da damo sve od sebe u svakom danu u mesecu.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook