Proizvodi

Budite neodoljive uz novu MAC Mineralize kolekciju šminke

Budite neodoljive uz novu MAC Mineralize kolekciju šminke
Podeli dalje

Neka vaše usne i oči budu u skladu sa poslednjim trendovima – budite neodoljive uz novu MAC Mineralize kolekciju šminke!

 

Kompanija MAC Cosmetics nedavno je predstavila Mineralize karmin i sjaj za usta, kao i Mineralize paletu senki za oči.

Mineralize Glass je novi, prefinjeni Lipglass sjaj za usne čiji sastojci pružaju neodoljivu boju. Obogaćen inovativnom formulom sa Ferment kompleksom od 77 minerala, Mineralize Glass sjaj čini da vaše usne budu meke i nežne, pružajući svetlucavi odsjaj, dok jedinstvena tekstura i specijalna četkica omogućavaju lako nanošenje i savršenu pokrivenost usana. Moderno pakovanje i 12 novih nijansi idealnih za svako raspoloženje, učiniće  da vaše usne sjaje poput bisera u bilo kojoj prilici. Pored sjaja, tu je i Mineralize Rich ruž za usne u 6 zanosnih nijansi za dugotrajan učinak.

 

mac_mineralize_v

 

U ponudi se još nalazi i šest novih Mineralize paleta sa po četiri senke, koje odgovaraju svakoj prilici. u nijansama koje variraju od svetlucavo zlatne, nežno sive, boje zelenih polja, dodira plave, mešavine ljubičastih i zabavnih pastelnih boja, Mineralize senke idealne su za svačiji ten i za kreiranje jedinstvenog izgleda.

 

mac_mineralize_v2

Proizvode MAC cosmetics možete kupiti u zvaničnoj prodavnici u TC Ušće.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook