Proizvodi

Always Ultra zaštita iz svakog ugla

Always Ultra zaštita iz svakog ugla
Podeli dalje

Da bi pokazali kako Always Ultra pruža zaštitu iz svakog ugla, fitnes instruktor Marija Srećković Savić i tim iz Alwaysa su pokazali ženama kako da istraže svet iz drugačije perspektive i žive svoj život bez ograničenja.

 


Da li ste znali da mi žene gubimo bar 5 dana mesečno tokom onih “delikatnih” dana. Kako? Odricanjem svojih omiljenih aktivnosti u domenu sporta, mode i njihovog društvenog života. Always pruža i do 100% zaštite, čak i ako smo okrenute naopačke, i tako postaje uložak na koji žene mogu da računaju i da nastave sa svojom dnevnom rutinom.

 always_ultra_zaštita_iz_svakog_ugla_v1

 

„Nema razloga za izbegavanje fizičke aktivnosti tokom ciklusa. Danas smo pokazali da postoje prilogođene vežbe koje mogu pružiti pozitivno stanje organizma čak i tokom tih dana. Sa Always Ultra ulošcima osećamo se komforno i zaštićeno, čak i okrenute naopačke, pa briga o curenju ne bi trebalo da bude prepreka. To je samo naše stanje uma da mislimo da nismo u mogućnosti i dovoljno jake, a zapravo jesmo! To je ono što ja želim da pokažem kao fitnes trener i svojim sopstvenim primerom.“ , kaže Marija Srećković- Savić, fitnes šampionka i instruktor.

 

Ovo je trenutak kada nastupa Always Ultra. Dizajniran za modernu ženu – to je uložak koji odoleva dnevnim životnim izazovima bez obzira na to šta nameravate.

Iz svakog ugla, čak i naopačke, Always Ultra ulošci pružaju komfor i zaštitu. Svi ulošci u Always Ultra asortimanu imaju uložak nalik na pamuk, mekan pri dodiru, koji ima više jastučića i bolje fleksibilno prijanjanje.

always_ultra_zaštita_iz_svakog_ugla_v

Zahvaljujući superiornoj zaštiti od curenja Alwaysa Ultra uloška, možeš iskusiti život iz drugačije perspektive, čak i ako si okrenuta naopačke.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook