Proizvodi

Always Ultra zaštita iz svakog ugla

Always Ultra zaštita iz svakog ugla
Da bi pokazali kako Always Ultra pruža zaštitu iz svakog ugla, fitnes instruktor Marija Srećković Savić i tim iz Alwaysa su pokazali ženama kako da istraže svet iz drugačije perspektive i žive svoj život bez ograničenja.

 


Da li ste znali da mi žene gubimo bar 5 dana mesečno tokom onih “delikatnih” dana. Kako? Odricanjem svojih omiljenih aktivnosti u domenu sporta, mode i njihovog društvenog života. Always pruža i do 100% zaštite, čak i ako smo okrenute naopačke, i tako postaje uložak na koji žene mogu da računaju i da nastave sa svojom dnevnom rutinom.

 always_ultra_zaštita_iz_svakog_ugla_v1

 

„Nema razloga za izbegavanje fizičke aktivnosti tokom ciklusa. Danas smo pokazali da postoje prilogođene vežbe koje mogu pružiti pozitivno stanje organizma čak i tokom tih dana. Sa Always Ultra ulošcima osećamo se komforno i zaštićeno, čak i okrenute naopačke, pa briga o curenju ne bi trebalo da bude prepreka. To je samo naše stanje uma da mislimo da nismo u mogućnosti i dovoljno jake, a zapravo jesmo! To je ono što ja želim da pokažem kao fitnes trener i svojim sopstvenim primerom.“ , kaže Marija Srećković- Savić, fitnes šampionka i instruktor.

 

Ovo je trenutak kada nastupa Always Ultra. Dizajniran za modernu ženu – to je uložak koji odoleva dnevnim životnim izazovima bez obzira na to šta nameravate.

Iz svakog ugla, čak i naopačke, Always Ultra ulošci pružaju komfor i zaštitu. Svi ulošci u Always Ultra asortimanu imaju uložak nalik na pamuk, mekan pri dodiru, koji ima više jastučića i bolje fleksibilno prijanjanje.

always_ultra_zaštita_iz_svakog_ugla_v

Zahvaljujući superiornoj zaštiti od curenja Alwaysa Ultra uloška, možeš iskusiti život iz drugačije perspektive, čak i ako si okrenuta naopačke.

Fb komentari

Facebook