Proizvodi

Avon pokloni za Dan zaljubljenih

Avon pokloni za Dan zaljubljenih
Podeli dalje

avon pokloni za dan zaljubljenihIako izvorno nije naš praznik, Dan zaljubljenih se vremenom baš lepo ustoličio i sa radošću zaljubljenih obeležava svake godine. Ako još ne znate šta biste voljenom biću poklonili na ovaj dan, Avon ima rešenje.

 

 

Iako izvorno nije naš praznik, Dan zaljubljenih se vremenom baš lepo ustoličio i sa radošću zaljubljenih obeležava svake godine. Ako još ne znate šta biste voljenom biću poklonili na ovaj dan, Avon ima rešenje.

Poklon kao takav ne mora nužno biti skupocen, redak i nesvakidašnji, nekad je dovoljno da kažemo par lepih reči i napravimo nesvakidašnji gest. Na primer, 14. februara možete ulepšati dan partneru jednostavnom jutarnjom kafom, ali u specijalnim Avon šoljama koje predstavljaju polovinu vašeg i njegovog ili njenog srca. Ona ili on verovatno neće ni slutiti da nešto tako lepo planirate od ranog jutra. Ako ste ipak raspoloženi za večernji provod, flaša vina sa zatvaračem u obliku srca sigurno će vam upotpuniti romantični doživljaj.

Interesantno je da u Evropi ljudi smatraju da je Dan svetog Valentina dan zaljubljenih, dok je u SAD vrlo popularno tog dana generalno slaviti ljubav i poklanjati pažnju svim voljenim osobama. U slučaju da ste entuzijasta i sviđa vam se ovaj običaj, prijateljici, mami, ćerki ili sestri možete pokloniti privezak ili nakit u obliku srca, a pripadnicima snažnijeg pola možete, na primer, napraviti kolače u obliku srca pomoću Avon modli za originalne mafine.

Dan zaljubljenih  14. februar, verovatno je najlepši praznik ljubavi. To je lepa prilika da pokažemo pažnju osobi do koje nam je stalo, a do sada možda nismo imali priliku to da učinimo, ili da obradujemo osobu sa kojom smo u vezi i pokažemo koliko  je volimo, jer dugo nismo zajedno proveli romantično veče koje ćemo pamtiti i čuvati u srcima.

Više detalja, kao i sve što Avon ima spremno za vas, pogledajte u okviru ekskluzivne ponude za Dan zaljubljenih.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment