Proizvodi

Patek Philippe lansirao mikrosajt za zene

Patek Philippe lansirao mikrosajt za zene
Podeli dalje

patek philippe lansirao mikrosajt za zenePoznati prestižni švajcarski brend luksuznih satova, Patek Philippe, nedavno je lansirao mikrosajt posvećen samo nežnijem polu – u okviru kojeg predstavlja žensku kolekciju ovog nezaobilaznog modnog detalja.

 

Poznati prestižni švajcarski brend luksuznih satova, Patek Philippe, nedavno je lansirao mikrosajt posvećen samo nežnijem polu – u okviru kojeg predstavlja žensku kolekciju ovog nezaobilaznog modnog detalja.

Novi sajt je samo nastavak inicijative da se tradicija brenda prikaže u vidu jedinstvenog sadržaja o istorijatu, porodici, proizvodnji i visokim standardima u proizvodnji satova Patek Philippe. Na tih i nenametljivn način, predstavljena je čitava paleta ženskih satova koji prosto oduzimaju dah! Pored zanosnih fotografija, tu je i istorijat nastanka svakog od sedam modela, kao i sve informacije i detalji o njihovoj izradi, kao i istorijat o samim počecima izrade ženskih satova ovog brenda.

U okviru sajta, posetioci će imati prilike da vide, pročitaju i čuju Sandrinu Stern – direktorku sektora za razvoj satova, koja sa nama deli pristup dizajniranju satova, kao i njene savete o načinu odabira pravog sata.

Poznat po tome što je pionir i vodeća kompanija u proizvodnji satova, Patek Philippe godišnje proizvodi oko 15.000 satova, svaki sa svojim dosijeom, registarskim oznakama i podacima o vlasniku.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment