Proizvodi

Bottega Veneta eco-friendly tasne

Bottega Veneta eco-friendly tasne
Podeli dalje

bottega veneta eco friendly tasneBottega Veneta, poznati luksuzni modni brend iz oblasti visokokvalitetne i luksuzne kožne galanterije, nedavno je predstavio kolekciju eco-friendly ženskih tašni.

Bottega Veneta, poznati luksuzni modni brend iz oblasti visokokvalitetne i luksuzne kožne galanterije, nedavno je predstavio kolekciju eco-friendly ženskih tašni.

Ove jedinstvene tašne izrađene su od najkvalitetnijih samoodrživih veganskih materijala (kombinacija žerseja i japanskog Washi papira), farbane su i dorađivane bojama koje nisu štetne po ekologiju i okolinu, ali su jednako sofisticirane, kvalitetno luksuzne i šik kao i svi ostali dizajni koji nose Bottega Veneta pečat.

Prema rečima kreativnog direktora kompanije, gospodina Tomasa Maiera, želja za ovakvom jednom kolekcijom potekla je upravo od njega, a nakon serije razgovora sa klijentima koji su želeli prepoznatljive proizvode a u isto vreme eco-friendli i da nisu od kože. S tim u vezi, iako su poznati kao firma za izradu proizvoda od visokokvalitetne kože, trude se da sve što rade –rade sa umanjivanjem rizika po okolinu i izlazeći u susret i svojim najzahtevnijim klijentima.

Tašne će se u prodaji naći u kasnu jesen po, za sada, još uvek neobjavljenim cenama.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook