Proizvodi

MAC Guilty Passions praznicna kolekcija sminke

MAC Guilty Passions praznicna kolekcija sminke
Podeli dalje

mac guilty passions praznicna kolekcija sminkeU susret predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima, MAC je pustio u prodaju specijalne praznične kolekcije šminke pod nazivom MAC Guilty Passions.

 

 

mac guilty passions senkeU susret predstojećim novogodišnjim i božićnim praznicima, MAC je pustio u prodaju specijalne praznične kolekcije šminke pod nazivom MAC Guilty Passions

Ove MAC kolekcije šminke su dizajnirane i osmišljene tako da podmire i najzahtevnije potrebe makeup dama, upakovane su u ljupke okrugle ženstvene kutijice i sadrže mini setove senki i karmina upečatljivo bogatih nijansi i boja.

mac guilty passions sjajeviKako je sam period proslava svečan i poseban, tako su i ovi setovi drugačiji od uobičajene šminke: prisutne su jarke boje senki, metalik pigmenti i šljokice, kao i jače nijanse sjajeva i karmina, a sve zarad glamura i privlačnog skretanja pažnje.

Kolekcija Guilty Passions sadrži tri pakovanja senki sap o četiri različite boje, kao i tri pakovanja sjajeva sa po takođe četiri različite nijanse. Cena je iznenađujuće pristupačna – 32.50$, ali nama nedostižna jer – MAC se, nažalost, ne prodaje (legalno) u Srbiji. Za svoj primerak seta, moraćemo otići do najbliže prodavnice u: Mađarskoj, Rumuniji, Bugarskoj, Italiji…

 

Fotografije preuzete sa MAC-ovog sajta


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook