Proizvodi

Louis Vuitton pribor za pisanje

Louis Vuitton pribor za pisanje
Podeli dalje

louis vuitton pribor za pisanjePoznati modni brend Louis Vuitton otvara novu specijalizovanu radnju u Parizu, u kojoj će poštovaoci ove robne marke moći da kupe luksuzni pribor za pisanje i proizvode od papira.

Poznati modni brend Louis Vuitton otvara novu specijalizovanu radnju u Parizu, u kojoj će poštovaoci ove robne marke moći da kupe luksuzni pribor za pisanje i proizvode od papira.

Pod nazivom  „Cabinet d’Ecriture“, ova radnja je smeštena u prostoru od 70 kvadrata i u njoj će moći da biraju luksuzne olovke, hemijske olovke i penkala , kožne sveske i agende, kao i razne pisaće setove i druge proizvode od papira. O kolikom je luksuzu reč, govori i činjenica da je Louis Vuitton dizajnirao posebno penkalo obloženo aligatorskom kožom i sa novim patentiranim uloškom za mastilo koje sprečava da penkalo curi – čak i  tokom avionskog leta, a čija je cena od 1750 evra!

Ipak, imajući u vidu da nisu svi u mogućnosti da isprate najluksuzniji i najskuplji pisaći pribor, Louis Vuitton je obezbedio penkala i po relativno prihvatljivoj ceni – od 35 evra, kao i personalizovane pisaće setove.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook