Proizvodi

Doncafé – miriše na dobro

Doncafé – miriše na dobro
Podeli dalje

doncafePriča o kafi datira još od davnina, a priča o Doncafé kafi nastala je 1992. godine, kao porodično preduzeće. Za prvih deset godina uspeli su da stvore i razviju prepoznatljiv brend. Saradnjom sa internacionalnom kompanijom Strauss, Doncafé postaje i međunarodno poznata i priznata kafa, zahvaljujući i činjenici da je Strauss Group peta kompanija u svetu po prometu kafe.

 

Stalno ulaganje, kako u tehnologiju i savremene mašine za preradu kafe, tako i u svoje zaposlene, učinili su da Doncafé postane sastavni deo života ljubitelja kafe. Za dobro jutro i lep početak dana, na poslu sa kolegama u vreme predaha, na pauzi ili nakon posla sa prijateljima, uveče sa svojim ukućanima… Doncafé je tu kao oslonac, uteha i prijatelj.  

Osluškujući želje i potrebe svojih konzumenata, Doncafé je u svoj asortiman – pored tradicionalne – uvrstila i instant i espresso kafu.

Doncafé u ponudi ima Instant 1u1 –  100% kafa jakog ukusa i izuzetne arome a
pored toga i napitke koji su na bazi instant kafa.
Ukusi su sledeći:
–    2u1 – miks kafe i ukusnog mleka, bez šećera
–    3u1 – mešavina kafe, mleka i šećera
–    4u1 – za sve sladokusce, spoj ukusa toffee karamele i prave kafe
–    4u1 Guarana – miks kafe i energetskog pića za dug dan ili ludu noć
–    Doncafé Ice u1 – veseli osvežavajući letnji miks za visoke temperature
–    Doncafé Cappuccino Vanilla i Choco – novi ukusi koji će oduševiti sve ljubitelje  pravog cappuccina

A za ljubitelje espresso kafe, Doncafé je spremio sledeće arome:

–    Professional – savršena kombinacija vrhunske espresso kafe
–    Aromatico – kafa intenzivnog miris ai punog ukusa
–    Cremosso – dobitna kombinacija espresso kafe i bogate pene
–    Vendesso – za ljubitelje jake kafe sa bogatom i postojanom penom

Prateći svetske trendove i tokove komunikacije, Doncafé je među prvima na našim prostorima započeo lepo druženje sa svim ljubiteljima kafe na društvenim mrežama. Danas ih možete pronaći na Facebooku, Twitteru, You Tubeu, Flickru, ali i na neformalnim TweetUp druženjima, gde su otkrili i aktivaciju #soljoskop – mogućnost online gledanja u šolju putem poslate fotografije Smile

 
A u duhu predstojećeg sutrašnjeg praznika – 8. marta, Doncafé je spremioprigodne poklon pakete svoje kafe za osam najaktivnijih tviteraša koji danas, u periodu između 16h i 20h budu imali najviše tvitova uz zadati hashtag #MiriseNaDobro! Opustite se i uživajte uz vašu omiljenu kafu, igrajte se sa nama do večeras i osvojite jednu od čak osam lepih, vrednih i ukusnih nagrada – srećno!

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook