Proizvodi

Pokloni za osmi mart – Zlatarna Celje

Pokloni za osmi mart – Zlatarna Celje
Podeli dalje

zlatarna celje pokloniZlatarna Celje kakvu znamo danas, osnovana je davne 1844. godine i danas važi za jednog od najvećih proizvođača nakita u srednjoj Evropi. Manje je poznato da priča o Zlatarni Celje datira još iz 16. veka, kada je i počelo zlatarstvo u Celju.

Zlatarna Celje kakvu znamo danas, osnovana je davne 1844. godine i danas važi za jednog od najvećih proizvođača nakita u srednjoj Evropi. Manje je poznato da priča o Zlatarni Celje datira još iz 16. veka, kada je i počelo zlatarstvo u Celju.
 

Umetnost oblikovanja zlata i izrade zlatnog nakita, tokom vekova, postavili su Zlatarnu Celje u sam vrh evropskih proizvođača. Svi proizvodi Zlatarne Celje odlikuju se prvenstveno karakterističnom tradicijom, vrhunskim kvalitetom i prepoznatljivim dizajnom. Zlatarski proizvodi i nakit Zlatarne Celje su pravi izbor za svaku priliku; izrađeni su prema željama i potrebama svakog kupca i njihovi zlatarski majstori uz opmoć stručnih dizajnera u prilici su da izrade jedinstven komad nakita, kombinujući tradiciju i modernu tehnologiju. U Zlatarnama Celje možete kupiti prelep nakit od belog i žutog zlata od 14k i 18k, srebrni nakit kao i dijamantski nakit koji se nalazi na samom vrhu svih skala – kada su njihova boja i čistoća u pitanju.
 

Bilo da vam zatreba poklon za romantičnu godišnjicu, rođenje, ili krštenje; možda venčanje ili diplomiranje – u radnjama Zlatarne Celje pronaći ćete pravi poklon – poklon za sva vremena i sa doživotnom garancijom.

Kako nas svega par dana deli od praznika žena, Zlatarna Celje je odlučila da nagradi troje najaktivnijih tviteraša koji danas u period između 12h i 16h budu imali najviše tvitova sa #ZlatarnaCeljeRs hashtagom jednim vrednim i prigodnim poklonom iz svoje kolekcije. U pitanju su ogrlice iz srebrne kolekcije nakita Lencia by Zlatarna Celje. Srećno!

Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment

Facebook