Proizvodi

Foto pokloni za svaku priliku – Trista.rs

Foto pokloni za svaku priliku – Trista.rs
Podeli dalje

Ako još uvek ne znate šta dragoj osobi ili osobama da poklonite za predstojeće praznike – foto pokloni koje predstavljamo su prava stvar.

 

Ljubitelji Instagrama mogu konačno da odahnu, jer Srbija – po prvi put – ima jedinstven servis na tržištu koji od njihovih fotografija pravi najrazličitija umetnička dela.

Trista.rs je jedinstveni servis u Srbiji koji nam nudi mnogo više od izrade fotografija sa društvenih mreža, već i prava mala umetnička dela najboljeg kvaliteta. Kako svi zaljubljenici u Instagram žele još potpuniji doživljaj objavljenih fotografija, Trista.rs u svojoj ponudi nudi najrazličitije proizvode: od InstaFoto bookova, Polaroid fotografija, preko Instamagneta, fotografija na Canvas platnu i još mnogo, mnogo toga – za svačiji ukus, priliku i povod.

foto_pokloni_za_svaku_priliku_tristars_v1

Servisu pristupate logovanjem preko Instagram profila i možete otpočeti avanturu odabira fotografija iz udobnosti svog doma, a za neki od navedenih proizvoda. Ove ljupke i kreativne proizvode možete kupiti sebi, ali i dragim osobama koje želite da obradujete – možda baš za novogodišnje i božićne praznike.

Odabrane proizvode ne morate tražiti po gradu za preuzimanje, Trista.rs vam ih isporučuje na kućnu adresu, vaše je samo da odaberete omiljene Instagram fotografije i predstavite ih na elegantan i originalan način.

foto_pokloni_za_svaku_priliku_tristars_v

Personalizacija u poklonima koje biramo je ključna stvar, zbog čega su Trista.rs foto pokloni odličan predlog i preporuka za svaku priliku.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook