Proizvodi

Gillette Venus, otkrijte boginju u sebi!

Gillette Venus, otkrijte boginju u sebi!
Podeli dalje

Premijeru da se upoznate sa Gillette Venus Sistem brijačima imali ste nedavno na Portalu, a juče su u restoranu Colonial Sun svetski top model Danijela Dimitrovska Amidžić i poznata modna stilistkinja Vanja Pantin predstavile Gillette Venus Sistem brijače specijalno dizajnirane za žene koji čine kožu glatkom u samo jednom potezu.

 

 

Danijela Dimitrovska Amidžić predstavila je, iz svog lličnog iskustva, šta žene treba da rade kako bi se osećale lepo, kako da pokažu božanski sjaj koji leži u svakoj od njih i kako da istaknu svoju prirodnu lepotu.

gillette_venus_otkrijte_boginju_u_sebi_v1

„Ja sam model, i za moj posao je veoma važno da se osećam ženstveno i lepo. Zato koristim Gillette Venus Sistem koji čini moju kožu glatkom u samo jednom potezu. Uz osećaj samopouzdanja i unutrašnji sjaj svaka žena može da izgleda poput boginje, bez obzira na to šta je obukla.”, rekla je Danijela.

 

Gillette Venus Sistem je brend brijača specijalno dizajniranih za žene koji obezbeđuju glatku i lepu kožu uz osećaj samopouzdanja i ženstvenosti i dostupni su svakoj ženi. Gillette Venus Sistem – glatka koža u jednom potezu.

U procesu kreiranja Venusa, P&G se trudio da razume potrebe žena kada je reč o brijanju (fizičke i emotivne potrebe), uvodeći unapređene karakteristike kao što su tri oštrice koje prate obline tela, te u potpunosti prijanjaju uz kožu, podmazane trake koje omogućavaju da brijač glatko klizi i specijalno oblikovana drška koja neće kliziti čak ni iz mokre i nasapunjane ruke. Brend Venus podstiče žene da “otkriju Boginju u sebi” i osećaju se ženstvenije, lepše i sigurnije u sebe.

gillette_venus_otkrijte_boginju_u_sebi_v2

Jedinstveni Venus sistem pomaže koži da duže ostane glatka. Prvi brijač našeg brenda koji ima mogućnost zamene patrona koristi se tako što drška brijača ostaje ista dok se patrone menjaju s vremenom. Jedinstvena ovalna patrona sadrži tri ravnomerno raspoređene oštrice postavljene između mekanih jastučića koji štite kožu. Jastučići nežno oblažu kožu dok se žena brije, čime se dlačice više izlažu oštrici brijača a rezultat je glatko brijanje u samo jednom potezu.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook