Proizvodi

Gillette Venus brijači specijalno dizajnirani za žene

Gillette Venus brijači specijalno dizajnirani za žene
Podeli dalje

Gillette Venus brijači specijalno su dizajnirani za žene, čine kožu glatkom i lepom te podstiču osećaj ženstvenosti i samopouzdanja, a pristupačni su svakoj ženi.

 

Gillette Venus sistem nudi ženama rešenje za dostizanje prelepe, glatke kože – samo jednim pokretom. Od svog nastanka 2001. godine Venus je ostavio trag u ženskoj kategoriji brijanja – više od 60 miliona žena širom sveta koristi ove brijače. U procesu kreiranja Venusa, P&G se trudio da razume potrebe žena kada je reč o brijanju (fizičke i emotivne potrebe), uvodeći unapređene karakteristike kao što su tri oštrice koje prate obline tela te u potpunosti prijanjaju uz kožu, podmazane trake koje omogućavaju da brijač glatko klizi i specijalno oblikovana drška koja neće kliziti čak ni iz mokre i nasapunjane ruke. Brend Venus podstiče žene da “otkriju Boginju u sebi” i osećaju se ženstvenije, lepše i sigurnije u sebe.

Venus sistem

Venus sistem pomaže koži da duže ostane glatka, a u pitanju je prvi ženski brijač ovog brenda koji ima mogućnost zamene patrona i koristi se tako što drška brijača ostaje ista dok se patrone menjaju s vremenom. Jedinstvena ovalna patrona sadrži tri ravnomerno raspoređene oštrice postavljene između mekanih jastučića koji štite kožu nežno je oblažući dok se žena brije, čime se dlačice više izlažu oštrici brijača a rezultat je glatko brijanje samo jednim pokretom.

 

Od dodatnih pogodnosti tu su i lubra trakica na brijaču koja bledi kada više ne dobijate optimalno brijanje, kao i drška koje je obložena gumom i posebno ergonomski dizajnirana za što veći komfor, kontrolu i lakšu upotrebu.

gillette_venus_brijači_v

Venus sistem uključuje i zidni držač koji se lako montira na zid kupatila ili tuš kabine, gde se mogu čuvati brijač i oštrice, što omogućava jednostavnu zamenu patrona. Naše patrone su pojedinačno spakovane u vodootporne pregrade, kako bi održali oštrice čistim i suvim.

 

A da sve ne bi ostalo samo na priči, pobrinuo se upravo P&G! Jedna od najsrećnijih čitateljki dobiće upravo Gillette Venus poklon paket – sve što treba da uradite jeste da ostavite komentar na tekst ili postavite pitanje, a mi ćemo putem sajta Random.org odabrati srećnu dobitnicu!


Podeli dalje

9 komentara

Click here to post a comment

Facebook