Proizvodi

Eurobank i Manchester United – snažan tim za sigurnu pobedu

Eurobank i Manchester United – snažan tim za sigurnu pobedu
Podeli dalje

Eurobank i Manchester United zajedno! Sinoć smo prisustvovali svečanom koktelu prilikom kojeg je predstavljena saradnja između ova dva snažna tima.

 

Eurobank je potpisala ugovor o saradnji sa legendarnim fudbalskim klubom Manchester United i time postala prva banka u regionu koja će izdavati Manchester United Paypass MasterCard platne kartice.

Pored brojnih visokih zvaničnika iz sveta politike, ekonomije, biznisa i javnog života, svečani koktel organizovan povodom početka saradnje uveličao je i trostruki osvajač Premijer lige i Lige šampiona, legenda Manchester Uniteda Dvajt Jork (Dwight Yorke), i predstavnici menadžmenta kluba.

 

„Izuzetno smo ponosni na saradnju Eurobank u Srbiji sa Manchester Unitedom, jednim od najpoznatijih brendova na svetu, sa kojim delimo brojne zajedničke vrednosti. Takođe smo veoma srećni i zbog činjenice da je ovo prva ovakva saradnja u Evropi, što je i za Srbiju i za nas velika čast’’, ističe Philippos Karamanolis, predsednik Izvršnog odbora Eurobank u Srbiji.

 

Izuzetno mi je drago što Eurobank predstavlja ovu kreditnu karticu u okviru naše saradnje. Sa 1,2 miliona navijača u ovoj zemlji, Manchester United već ima snažno prisustvo u Srbiji i nadamo se da će nam ovo novo partnerstvo pomoći da budemo još prisutniji’’, izjavio je ovim povodom Ričard Arnold (Richard Arnold), generalni direktor grupacije Manchester United.

 

eurobank_i_manchester_united_v

 

Tokom izlaganja Džonatana Rigbija (Jonathan Rigby) saznali smo da je ovaj poznati engleski prvoligaš dva puta pobedio Crvenu Zvezdu (1958. i 1991.), ali je i jedan put izgubio od Partizana (1966.)!

Za muziku i dobro raspoloženje bio je zadužen bend Ane Štajdohar 🙂

eurobank_i_manchester_united_v1

 

Manchester United Paypass MasterCard platne kartice karakteriše niz jedinstvenih pogodnosti –  od beskontaktnih transakcija, mogućnosti plaćanja preko interneta, do mogućnosti učestvovanja u promotivnim akcijama sa vrednim nagradama. Korisnike kartica uskoro očekuje nagradna igra sa glavnom nagradom – put na legendarni stadion Old Traford.

 

A dok čekate na fenomenalnu nagradnu igru Eurobanke, portal Organ Vlasti vam poklanja jedan originalan šal Manchester Uniteda! Sve što treba da uradite jeste da ostavite komentar ispod teksta i jedan srećnik ili srećnica dobiće poklon koji je obezbedila Eurobank banka.

 

eurobank_i_manchester_united_v3

 

Komentare možete ostavljati do nedelje, a srećni dobitnik ili dobitnica biće izvučeni putem sajta Random.org.


Podeli dalje

9 komentara

Click here to post a comment

Facebook