Proizvodi

Novi distributivni centar NYX šminke i kozmetike u Beogradu!

Novi distributivni centar NYX šminke i kozmetike u Beogradu!
Podeli dalje

Poznata američka kozmetička kuća NYX odnedavno je i na našem tržištu a juče je otvoren i novi distributivni centar NYX šminke i kozmetike u Beogradu i to na 550 kvadrata!


Kozmetička kuća NYX nosi ime po grčkoj boginji koja je bila vladarka noći i sinonim je za kvalitet po pristupačnoj ceni. U svojoj širokoj paleti proizvoda, NYX  ima šminku i opremu za šminkanje, lakove za nokte, makeup alate, opremu za pakovanje i još mnogo, mnogo toga. Distributer NYX šminke i kozmetike za Srbiju je Alexandar Cosmetics koji su nam, od juče, otvorili vrata novog distributivnog centra:

novi_nyx_distributivni_centar_u_beogradu_v

novi_nyx_distributivni_centar_u_beogradu_v1

Pored NYX šminke i kozmetike, u ovom – možemo slobodno reći – makeup raju, načazi se i kompletna ponuda kuće Alexandar Cosmetics: kozmetička oprema, makeup profesionalna šminka, frizerska oprema i pribor, setovi za manikir, pedikir i nadogradnju noktiju, air brush sistemi i sva moguća prateća makeup i kozmetička oprema.

Uvek popularni setovi NXY šminke se mogu kupiti po cenama već od 990,00 dinara – koliko staje Smookey Look paleta za šminkanje:

novi_nyx_distributivni_centar_u_beogradu_v2

pa do 2900,00 dinara, koliko košta Box of Eye Shadows paleta:

novi_nyx_distributivni_centar_u_beogradu_v3

Cena ruževa i sjajeva za usne je između 360,00 i 540,00 dinara; rumenila su od 500-tinak dinara pa naviše; korektori od 450,00 dinara; puderi d 675,00 dinara..

Više detalja možete pronaći na sajtu distributera, a novi proizvodi NXY šminke i kozmetike biće predstavljeni na predstojećem sajmu kozmetike „Dodir Pariza“ 26.-27. aprila u Beogradu.

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook