Proizvodi

Ljubav Vera Nada – Fine Inc jewelry

Ljubav Vera Nada – Fine Inc jewelry
Podeli dalje

vera ljubav nadaBrojanice su vrsta narukvica i koriste se u svim religijama i predstavljaju sredstvo i pomoć pri molitvi. Nošena na ruci, brojanica je uvek tu i pomaže nam da umirimo duh i telo. Brojanice  Ljubav Vera Nada su sve to i još malo više.

Brojanice su vrsta narukvica i koriste se u svim religijama i predstavljaju sredstvo i pomoć pri molitvi. Nošena na ruci, brojanica je uvek tu i pomaže nam da umirimo duh i telo. Brojanice Ljubav Vera Nada su sve to i još malo više.

Ljubav Vera Nada su originalne brojanice koje dizajnira Jelena Popović i prodaje ih u okviru svoje draguljarnice Fine.Inc u Hotelu Slavija, ali i u Njujorku. Za izradu ovih jedinstvenih i originalnih brojanica odlučila se jer predstavljaju nešto što je prepoznatljivo na našim prostorima i vezano je za religiju – kako pravoslavnu, tako i skoro svaku drugu; pa je tako dobila i blagoslov svih tradicionalnih verskih zajednica za njihovu izradu i distribuciju.
 
Ljubav Vera Nada brojanice izrađuju se od poludragog i dragog kamenja u kombinaciji sa najfinijim srebrom i svaki rad je unikat za sebe. Pored toga što obraća pažnju na verski aspekt, Jelena je počela da izrađuje i brojanice prema horoskopu iliti natalnoj karti, u čemu joj pomaže astrolog Vladimir Vlajić. Pored brojanica, u draguljarnici Fine.Inc mogu se kupiti i predmeti poput privezaka, obeleživača stranica, čuvarkuća, ali i nakita poput minđuša i ogrlica. Svaki komad je unikatan i jedinstven; u njega je utkano mnogo ljubavi, pozitivnih osećanja – a po principima kristaloterapije i astrologije.

Naziv za ove autentične brojanice, Jelena je pronašla u tri vrline koje obuhvataju podjednako i vernike i ateiste i osećanja su koja treba da poseduje svako od nas.

 

Kako bi dodatno približila svoja umetnička dela i javnost detaljnije upoznala sa onime što radi, Jelena Popović je uvela i Čarobni Četvrtak u Četiri. Svakog četvrtka od 16h do 20h u prostorijama draguljarnice u hotelu Slavija, održava se neformalno druženje i mini konsultacija vezana za sve što posetioce može zanimati u vezi izrade, korišćenih materijala i kamenja, kao i njihovo značenje. Više detalja možete saznati na sajtu Fine Inc ili u samoj draguljarnici u beogradskom Hotelu Slavija.

 
Ekskluzivno za posetioce Portala Organ Vlasti i sve koji su prisutni na Twitteru, a povodom Dana zaljubljenih, Jelena je odlučila da nagradi troje najvrednijih koji u periodu od 12h do 16h budu imali najviše tvitova koristeći hashtag #LjubavVeraNada. Pokloni će biti iz više nego prigodne kolekcije Love.
 
Srećno!

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment