Proizvodi

Pokloni za Dan zaljubljenih -iPhone Maske

Pokloni za Dan zaljubljenih -iPhone Maske
Podeli dalje

maske za iphoneSvi ljubitelji i korisnici iPhone mobilnih telefona, znaju koliko je važno imati pravu i kvalitetnu zaštitu za svoje ljubimce. Odabir adekvatnih zaštitnih maski je od važnosti za očuvanje i dugogodišnje kvalitetno korišćenje ovih fantastičnih telefona. Zašto ne biste obradovali svog partnera, one koje volite pa i sebe za Dan zaljubljenih jednom kvalitetnom maskom?

Svi ljubitelji i korisnici iPhone mobilnih telefona, znaju koliko je važno imati pravu i kvalitetnu zaštitu za svoje ljubimce. Odabir adekvatnih zaštitnih maski je od važnosti za očuvanje i dugogodišnje kvalitetno korišćenje ovih fantastičnih telefona. Zašto ne biste obradovali svog partnera, one koje volite pa i sebe za Dan zaljubljenih jednom kvalitetnom maskom?
 

iPhone Maske otkrila sam preko Facebooka i trenutno se zaljubila u njih! Pored zvanične FB stranice, postoji i blog na kojem možete pronaći veliki izbor kvalitetnih i jedinstvenih maski, kako za ulepšavanje tako i za zaštitu, vašeg ljubimca iPhonea.
U pitanju su maske izrađene od gume, čvrstog PVC-a, kože, teksasa u kombinaciji sa ukrasima poput cirkona, pozlaćenog aluminijuma, brendirane , svetlucave, hromirane i još mnogo toga. Pored maski, možete kupiti i samolepive dugmiće koji – osim ukrasne – imaju i upotrebnu vrednost, jer olakšavaju korićenje telefona, a prodaju se po komadu.
 


Izgled maski prilagođen je svačijem ukusu a cene maski svakom džepu , pa ih možete kupiti i za 700,00 ali i za 5.000,00 dinara.
Na Facebook stranici Portala Organ Vlasti, nalazi se album iPhone maske sa 24 različita modela. Ekskluzivno za posetioce Organa Vlasti, sve koji nas prate na Twitteru ili su prisutnina njemu, a korisnici su iPhone telefona – sledi iznenađenje. Danas u periodu od 12h do 22h, trajaće Twitter nagradna igra – dvoje sa najvećim brojem tvitova uz hashtag #iPhoneMaske moći će da izaberu jedan od ponuđenih modela iz albuma. Zato, pripremite svoje prstiće, budite vredni i osvojite ove lepe, vredne i korisne nagrade.

Srećno!

Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

  • Pratim Vas vec neko vreme i uvek me prijatno iznenadite ovakvim gestovima.Jako lepa i korisna vam je ova nagradna igra,zao mi je sto ne koristim Apple telefon niti poznajem ikog sa njim,pa da i sama ucestvujem.Ovako,podrska za sve sto radite,nastavite tako i dalje.
    Pozdrav.