Proizvodi

Pokloni za Dan zaljubljenih – Tanjin kutak

Pokloni za Dan zaljubljenih – Tanjin kutak
Podeli dalje

Dan zaljubljenih je, kako god ga mi shvatali i doživljavali, dan kada bi tebalo naše najbliže dodatno obradovati, iznenaditi i pokazati koliko nam je do njih stalo. To ne mora biti neki skupocen i luksuzan poklon, koliko znak pažnje, kojim ćete voljenoj osobi staviti do znanja da je poznajete i mislite na nju. Tanjin kutak je upravo takva riznica divnih poklona i znakova pažnje.


Za sve one koje vole romantiku, retro, nežno, lepo za oko i za dušu – Tanjin kutak je savršen izbor. Ova divna dama iz Šapca pravi vrlo jedinstvene, originalne i unikatne poklone koji će, sigurna sam, malo koga ostaviti ravnodušnim. Kutijice i kovčezi za nakit, kutijice za opklone, ramove za slike, uramljena ogledala i fotografije, poslužavnici, ukrasni tanjiri, porcelanski tanjirići… ali i nameštaj i korisni predmeti za kuću. Od materijala, u pitanju su drvo i keramika, a od tehnika pretežno dekupaž (franc. decoupage) koja predstavlja isecanje i aranžiranje delova papira i njegovo lepljenje na obojenu ili neki drugi način pripremljenu površinu, nakon čega sledi lakiranje.

 

Ako još uvek ne znate štra biste uzeli svojoj voljenoj osobi i na koji način biste je iznenadili, od sveg srca vam predlažem nešto iz široke palete predmeta Tanjinog kutka. Potražite je na Facebooku i uživajte razgledajući pregršt fotografija i tražeći savršen poklon, kakvi oni zaista jesu.A kako sve ne bi ostalo samo na rečima i kako biste imali prilike da se lično upoznate sa ovim divnim predmetima, danas od 12h do 16h, troje twitaraša koji budu imali najveći broj tweetova sa hashtagom #TanjinKutak, očekuje po jedan od poklona iz ove prelepe radionice.

Srećno!


Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment