Proizvodi

Neutrogena Wave

Neutrogena Wave
Podeli dalje

Neutrogena Wave je vibracioni uređaj za čišćenje lica, pomoću kojeg ono izgleda sveže, odmorno, čisto i zdravo.

 

 

Neutrogena Wave je vibracioni uređaj za čišćenje lica, pomoću kojeg ono izgleda sveže, odmorno, čisto i zdravo.

 

Pomoću ove jedinstvene naprave i uz blage vibracije, uklanjate mrtvu kožu sa lica i otvarate začepljene pore, zahvaljujući specijalnim jastučićima, koji u sebi sadrže jedinstvenu Neutrogena penu za čišćenje.

Naprava je napravljena tako da savršeno pristaje Vašoj ruci i vrlo je jednostavna za korišćenje. Samo postavite jastučić, uključite masažer i primetićete kako ceo aparat nežno vibrira. Pre prinošenja licu, aparat stavite malo pod mlaz vode, kako bi aktivirale jastučić sa penom, a potom ste spremne za akciju. Krećite se napravo preko lica, dozvoljavajući peni da masažom duboko dopre do pora, otvarajući ih i uklanjajući sve nečistoće. Nakon što završite sa tretmanom, primetićete kako je koža svežija, čistija, glatka i prosto sjajna! Najbolje kod ovog aparata je što ga možete koristiti svakodnevno, toliko je blag i ne šteti koži.

Neutrogena Wave je vodootporan i možete ga koristiti tokom kupanja ili tuširanja. Kad završite, jednostavno uklonite jastučić i isperite aparat. Po vrlo pristupačnoj ceni, dobijate aparat, 1AA bateriju, kao i 14 jastučića sa penom za čišćenje.

 

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook