Proizvodi

Revlon Colorstay

Revlon Colorstay
Podeli dalje

Colorstay puder iz kuće Revlon, nešto je što svaka dama treba imati uvršteno u svoju šminku. Sa njim na licu, možete se znojiti, plivati ili plakati i opet izgledati fenomenalno!
 

 

 

revlon colorstayColorstay puder iz kuće Revlon, nešto je što svaka dama treba imati uvršteno u svoju šminku. Sa njim na licu, možete se znojiti, plivati ili plakati i opet izgledati fenomenalno!

 

Postojanost ovog pudera je i do 16 sati, tako da ćete uveče izgledati jednako dobro kao i ujutru, kada ste ga nanele. Važno je samo da ga nanesete brzo i jednom kada je na Vama, tu i ostaje – bez bojazni da će promeniti teksturu ili oksidirati, dokle god se ne odlučite da ga skinete sa lica.

Revlon Colorstay prilagođen je svakom tipu kože, a naročito pogoduje masnoj koži, kao i onoj sklonoj aknama. Jedina “mana” moglo bi biti pakovanje, kojem nedostaje pumpica ili špatulica za lakše istiskavanje iz bočice.

Korišćenjem ovog proizoda, dobićete savršen tonus i mekoću kože, postojanu i do 16 sati! Jednako dobro se nanosi prstima ili sunđerom, a lako uklanja losionom za skidanje šminke.

Revlon Colorstay dostupan je u 20 razlčitih nijansi i ima SPF 6 i 15 zaštitu.

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook