Proizvodi

Super Drama maskara by Avon

Super Drama maskara by Avon
Podeli dalje

super drama maskara by avonU potrazi za maskarom koju ću svakodnevno koristiti u narednom periodu, odlučila sam da isprobam  novu Super Drama maskaru kompanije Avon i evo informacija iz prve ruke.

U potrazi za maskarom koju ću svakodnevno koristiti u narednom periodu, odlučila sam da isprobam  novu Super Drama maskaru kompanije Avon i evo informacija iz prve ruke.

 

U pitanju je sasvim novi proizvod, predstavljen u jesenjoj kampanji i predstavlja maskaru u ženstveno ljubićastom pakovanju, koja čini trepavice i dužim i punijim, zbog čega oči deluju i do 20% krupnije (kako kaže reklama). Nakon nekoliko isprobavanja, mogu vam priznati da reklama nije samo reklama, već i prava stvar! Avon Super Drama maskara se vrlo jednostavno i čisto nanosi, zahvaljujući lepezastoj – nalik na propeler – četkici koja ne ostavlja grumuljice na trepavicama i ne čini ih lepljivim. Dovoljna su dva nanosa da trepavice izgledaju guste, pune i podignute – a što možete i same videti na fotografiji. Super drama je maskara kojom ćete učiniti da oči izgledaju veće, prodornije i uočljivije, a po veoma pristupačnoj ceni.

Ako tražite maskaru sa maksimalnim efektom i za svakodnevno korišćenje po razumnoj ceni – onda je Super Drama maskara pravi izbor za vas. Laka i kremasta formula koja se jednostavno i bez tragova na koži kada se skida; precizna četkica za nanošenje i dva u jedan efekat – sasvim dovoljno razloga da ove sezone odaberete baš Super Dramu.

*nije sponzorisan tekst


Podeli dalje

3 komentara

Click here to post a comment

  • Je li to vasa fotografija ociju i da li ste koristili uvijac z trepavice?Pitam jer me zanima mogu li tako izgledati bez uvijanja, samo od maskare?

  • Ucinila mi se kao nesto sto bi moglo biti jako zanimljivo probati,jer je cetkica vrlo neobicna.Ali moram priznati da ne znam zasto se zove drama,kad nema nista dramaticno u njoj. Tacno je da je lagana,lako se nanosi,a efekat ce pre svega zavisiti od toga kakve su vam prirodne trepavice.Ali ne ocekujte nikakav wow efekat,maskara je solidna,rekla bih cak i malo bolji prosek za te pare.Znaci, za neku dnevnu varijantu,sasvim prihvatljiva.

Facebook