Proizvodi

Bananizacija

Bananizacija
Podeli dalje

bananizacijaJuče je nekolicina nas koji radimo na online portalima, imamo blogove i ostale društvene naloge, bila u poseti najslađoj fabrici Soko Štark, na druženju i upoznavanju sa novim konceptom Štark Bananice. Kako i zašto, saznaćete u tekstu koji sledi.

Juče je nekolicina nas koji radimo na online portalima, imamo blogove i ostale društvene naloge, bila u poseti najslađoj fabrici Soko Štark, na druženju i upoznavanju sa novim konceptom Štark Bananice. Kako i zašto, saznaćete u tekstu koji sledi.

Štark Bananica je jedan od onih proizvoda koji je obeležio detinjstvo – kako moje – tako i mnogih generacija pre i posle mene. Jedinstven originalan i nepromenljiv ukus, prepoznatljiv izgled čine da je Štark Bananica sinonim za slatkiš vrhunskog kvaliteta. Nastala davne 1938. godine po recepturi koja je strogo čuvana tajna,  postala je sastavni deo naših života: u odrastanju, radovanju, u deljenju svih onih lepih i manje lepih trenutaka…uvek ista i prepoznatljivo dobra. Otud i ne čudi što je vrlo brzo došlo i do pokušaja njenog imitiranja.
 
Zbog svega toga, ali i da bi bila u korak sa vremenom u kojem danas živimo, Štark Bananica je odlučila da promeni svoje pakovanje, osavremeni ga i time doda još jedan pečat jedinog pravog čokoladno penastog (i niskokaloričnog) deserta. To je ujedno i bio povod da se nas nekoliko okupi u sedištu firme i obiđe proizvodni pogon, gde Štark Bananica i nastaje. Malo je reći, da je mnogima od nas ostvaren dečiji san u vidu posete fabrici u kojoj se prave najslađi slatkiši.
Pored upoznavanja sa procedurom i tehnologijama izrade Štark Bananice, razlozima za promenu i osavremenjivanje pakovanja, na druženju nam je predstavljena i zanimljiva mobilna aplikacija pomoću koje je ovu omiljenu poslasticu moguće personalizovati da se zove vašim ili imenom neke drage vam osobe. Sve to i još ponešto otkrijte pomoću ovog QR koda – skenirajte ga svojim mobilnim telefonom i  preuzmite aplikaciju. Uronite u svet “proširene stvarnosti“ i budite među prvima koji će videti Štark Bananicu u novom pakovanju.
 

Fotografije sa druženja možete pogledati na našoj Facebook stranici i dati svoje mišljenje da li vam se dopada novo pakovanje.
 

Podeli dalje

1 komentar

Click here to post a comment

Facebook