Proizvodi

Verenicko prstenje u paru sa burmom

Verenicko prstenje u paru sa burmom
Podeli dalje

verenicko prstenje u paru sa burmomVezano za prvi najsrećniji dan svakog para a prema dostupnim istraživanjima, čak 85% devojaka izjavilo je da bi bilo razočarano u partnera ukoliko pre sklapanja braka ne bi bilo veridbe. Veridba je jedan od najsrećnijih i najromantičnijih događaja u životu zaljubljenih parova, naročito žene, a vereničko prstenje večni simbol ljubavi. Kao i kod izbora partnera i izbor pravog prstenja je od velikog značaja.

Vezano za prvi najsrećniji dan svakog para a prema dostupnim istraživanjima, čak 85% devojaka izjavilo je da bi bilo razočarano u partnera ukoliko pre sklapanja braka ne bi bilo veridbe. Veridba je jedan od najsrećnijih i najromantičnijih događaja u životu zaljubljenih parova, naročito žene, a vereničko prstenje večni simbol ljubavi. Kao i kod izbora partnera i izbor pravog prstenja je od velikog značaja. 

U poslednje vreme trend je da verenički prsten bude u paru sa burmom. Zlatarna Celje je iz bogate kolekcije prstenja izdvojila najlepše komade za jedan od najsvečanijih dana budućih supružnika. Kao simbol pripadanja i večne ljubavi nepisano je pravilo da verenički prsten krasi brilijant, a Zlatarna Celje nudi širok spektar modela za svačiji ukus i nudi vam nudi jednostavno rešenje – kombinaciju oba prstena. Prilikom izbora prave kombinacije potrebno je voditi računa o obliku, boji zlata, obradi, načinu ugradnje kamena, ali pre svega o kvalitetu. Verenički prsten i burma su sastavni deo svakodnevnog kombinovanja, sa najrazličitijim komadima nakita, te zbog toga moraju biti kvalitetno urađeni, dugotrajni i udobni za nošenje.

Kada je reč o dizajnu izabranog komada nakita, on može biti moderan ili klasičan, ali svakako romantičan i u skladu sa ukusom supružnika. Važno je obratiti pažnju na kvalitet, udobnost i uklapanje sa ostalim nakitom. Izbor kamena u vereničkom prstenu je stvar ukusa, a uglavnom je zastupljen dijamant kao simbol večne ljubavi i odanosti. Osim brilijanta, prigodan verenički prsten može biti sa cirkonom, safirom, rubinom, smaragdom, i drugim dragim i poludragim kamenjem. Kada je reč o izboru boje zlata u modi su belo, žuto zlato, ali i njihova kombinacija.

Prilikom izrade prstenja, zaposleni u Zlatarni Celje vode računa o tome da burma bude koherentan dodatak vereničkom prstenu, kao i da ne umanjuje njegov sjaj. Bez obzira na koju se kombinaciju odlučite, Zlatarna Celje vam uvek nudi unikatno urađen nakit.

 

 

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook