Proizvodi

Zavirite u Pampers svet inovacija

Zavirite u Pampers svet inovacija
Podeli dalje

Zavirite u Pampers svet inovacija i saznajte kako nastaju Pampers Active Dry pelene za bebino srećnije i zdravije detinjstvo.

 

Ono u čemu se svi kao roditelji slažemo jeste da je za naše mališane najbitnije da dobiju dovoljno ljubavi, igre i sna i upravo zbog toga, Pampers pelene pomažu bebama da dobiju najviše od svega navedenog za srećan i zdrav razvoj.

Vodimo vas u srce Pampers sveta, inovacioni centar Baby Care Schwalbach, smešten u blizini Frankfurta, u kojem više od 250 zaposlenih sprovodi testiranje, istraživanje i razvoj da bi razumeli potrebe beba i majki i procenili koje su performanse proizvoda neophodne za zadovoljenje tih potreba. U ovom centru, naučnici iz Pampersa su radili naporno na razvoju superupijajuće pelene, Pampers Active Baby-Dry koja pruža dokazanu suvoću tokom noći, traje i do 12 časova, tako da beba može da uživa u srećnom jutru. Pampers Active Baby-Dry sada ima novodizajnirani porozni upijajući sloj i jezgro koje pouzdano upija vlažnost sa bebine kože, drži je u mestu i sprečava da ponovo curi na bebinu kožu.

zavirite_u_pampers_svet_inovacija_v

Kako samo testiranje beba i roditelja daje realistično razumevanje sveobuhvatnih performansi proizvoda, u ovom centru kreirani su “Playground labs” (laboratorije-igrališta) koja daju mogućnost posmatranja do 100 beba svake nedelje dok nose pelene. Kompletno opremljena laboratorija za kožu daje mogućnost sprovođenja dermatoloških istraživanja kože. Pampers radi istraživanja sa potrošačima širom sveta : oko 1200 porodica nedeljno testira do 2  miliona pelena godišnje u 600 testova godišnje.

Danas, sa novim performansama i novim dizajnom pelena Pampers Active Baby- Dry je ono što treba svakoj bebi i roditelju za bezbrižan san u noćima i jutra ispunjena ljubavlju i igrom.

 

 

*Podršku za pisanje ovog teksta je pružio Pampers Srbija


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook