Zanimljivosti

Audicija za glavnu glumicu u predstavi Dogvil!

Audicija za glavnu glumicu u predstavi Dogvil!
Podeli dalje

Ako vam je san da se bavite glumom i još igrate sa Branislavom Trifunovićem – prijavite se – u toku je audicija za glavnu glumicu u predstavi Dogvil!


Organizatori predstave i Mikser House raspisali su audiciju za glavnu žensku ulogu u predstavi Dogvil, pozorišnoj adaptaciji scenarija istoimenog filma Larsa fon Trira u režiji Kokana Mladenovića (kompozitor: Marko Grubić). Potrebne veštine: gluma i pevanje.

Sve zainteresovane kandidatkinje svoje biografije i sve ono što misle da je bitno, treba da pošalju do 20. oktobra na adresu slobodnododjiteudogvil@gmail.com. Audicija će se održati 22. oktobra tačno u podne, u Mikser House-u u Beogradu.

Šta je potrebno za pripremu?

Kandidatkinje treba da uživo izvedu jednu od ponuđenih pesama (po sopstvenom izboru, uz instrumentalnu verziju), u slobodnoj formi ili vernoj imitaciji:

1. „All mine“ – Portishead
2. „Heartbeats“ – The Knife
3. „Teardrop“ – Massive Attack
4. „Sweet Dreams (Are Made Of This)“ – Eurythmics

U drugom delu audicije kandidatkinje će imati zadatak da SLOBODNO izgovore ponuđeni monolog koji možete preuzeti ovde; a tekstove pesama i instrumentale potražite ovde

audicija_za_glavnu_glumicu_u_predstavi_dogvil_v
Glavnu mušku ulogu u predstavi igraće Branislav Trifunović, a muziku uživo izvodiće Vrooom u sastavu: Andrijana Belović (glas i klavijature), Jamal Al Kiswani (saksofoni, flauta, gitara, klavijature) i Marko Grubić (bas, gitara, klavijature, loopovi).

Autore pozorišne predstave Dogvil najviše zanima specifična psihologija izolacije koja dugoročno ostavlja posledice na svakog pojedinca u izolovanoj zajednici. Na bini su tri muzičara, glumica i glumac, a narativ se predstavlja glumom, koncertnim izvođenjem i interakcijom sa videom, odnosno filmskim scenama na velikom platnu, koje dominira scenografijom.

Premijera – 19. decembar 2014. godine u Mikser House-u.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook