Zanimljivosti

Izabrana Miss Srbije 2014!

Izabrana Miss Srbije 2014!
Podeli dalje

Izabrana Miss Srbije 2014 u velikom finalu koje su pripremili Kompanija Miss Yu i Televizija Pink!

 

Marija Ćetković, dvadesetogodišnja studentkinja iz Feketića i košarkašica, proglašena je novom Miss Srbije na velikom finalu održanom u Studiju Šimanovac. Pored titule najlepše žene Srbije, Marija je proglašena i za Miss šarma. Lentu prve pratilje ponela je 18-godišnja Daša Radosavljević iz Kragujevca, dok je za drugu pratilju izabrana 20-godišnja Ana  Stepanov iz Kikinde. Za Miss dijaspore proglašena je Isidora Ćirković, novinarski žiri je Anu Stepanov proglasio za Miss fotogeničnosti, dok je Aleksandra Mitić Miss interneta, po odabiru čitaoca Telegrafa.

izabrana_miss_srbije_2014_v
Tema ovogodišnjeg izbora za miss, kao i čitava ceremonija, bila je Prvi svetski rat: Milunka Savić, Nadežda Petrović i ostale heroine Velikog rata zauzele su centralno mesto, kao i jedan heroj Amerikanac. Finalistinje su u prvom izlazu nosile modele inspirisane muškom večernjom odećom koju je specijalno za ovu priliku kreirao Boško Jakovljević, u drugom izlazu kupaće kostime Il cuore Italiano, a u trećem večernje haljine Marije Šabić. Nakit je izradila Vesna Milošević, cipele marke RV, za šminku se pobrinuo Balkan media tim, a za frizure salon Alexa la Vie.

izabrana_miss_srbije_2014_v1
Tokom večeri nastupili su Slobodan Trkulja i bend Azil 5, koji su svojim zvucima takođe oživeli vreme Prvog svetskog rata.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook