Zanimljivosti

Izabrana Miss Srbije 2014!

Izabrana Miss Srbije 2014!
Podeli dalje

Izabrana Miss Srbije 2014 u velikom finalu koje su pripremili Kompanija Miss Yu i Televizija Pink!

 

Marija ─ćetkovi─ç, dvadesetogodi┼ínja studentkinja iz Feketi─ça i ko┼íarka┼íica, progla┼íena je novom Miss Srbije na velikom finalu odr┼żanom u Studiju ┼áimanovac. Pored titule najlep┼íe ┼żene Srbije, Marija je progla┼íena i za Miss ┼íarma. Lentu prve pratilje ponela je 18-godi┼ínja Da┼ía Radosavljevi─ç iz Kragujevca, dok je za drugu pratilju izabrana 20-godi┼ínja Ana┬á Stepanov iz Kikinde. Za Miss dijaspore progla┼íena je Isidora ─ćirkovi─ç, novinarski ┼żiri je Anu Stepanov proglasio za Miss fotogeni─Źnosti, dok je Aleksandra Miti─ç Miss interneta, po odabiru ─Źitaoca Telegrafa.

izabrana_miss_srbije_2014_v
Tema ovogodi┼ínjeg izbora za miss, kao i ─Źitava ceremonija, bila je Prvi svetski rat: Milunka Savi─ç, Nade┼żda Petrovi─ç i ostale heroine Velikog rata zauzele su centralno mesto, kao i jedan heroj Amerikanac. Finalistinje su u prvom izlazu nosile modele inspirisane mu┼íkom ve─Źernjom ode─çom koju je specijalno za ovu priliku kreirao Bo┼íko Jakovljevi─ç, u drugom izlazu kupa─çe kostime Il cuore Italiano, a u tre─çem ve─Źernje haljine Marije ┼áabi─ç. Nakit je izradila Vesna Milo┼íevi─ç, cipele marke RV, za ┼íminku se pobrinuo Balkan media tim, a za frizure salon Alexa la Vie.

izabrana_miss_srbije_2014_v1
Tokom ve─Źeri nastupili su Slobodan Trkulja i bend Azil 5, koji su svojim zvucima tako─Ĺe o┼żiveli vreme Prvog svetskog rata.


Podeli dalje