Zanimljivosti

Čuvajte se Kardashianke: Caitlyn Jenner je stigla!

Čuvajte se Kardashianke: Caitlyn Jenner je stigla!
Podeli dalje

Zaplet kakav samo život može da osmisli, napravite mesta jer Caitlyn Jenner je stigla i izgleda neustrašivo!

 

Nakon ekskluzivnog intervjua i specijalne E!Online emisije gde je govorio o svojoj ženskoj strani i (eventualnoj) promeni pola, Bruce Jenner je juče bukvalno zapalio internet (izvini, Kim) pojavivši se na naslovnoj strani Vanity Faira kao osoba koju je decenijama krio – Caitlyn Jenner je stigla i izgleda – pa, fantastično! Vest o tome je bukvalno eksplodirala internetom; Caitlyn je otvorila i Twitter nalog na kojem je – u svega 4h – stigla i do milion pratilaca!

caitlyn_jenner_je_stigla_v4
Caitlyn je fotografisala čuvena Annie Leibovitz za izdanje Vanity Faira koje će se na kioscima pojaviti 9. juna i u sklopu intervjua u kojem ona priča o svojim osećanjima, tranziciji, oslobađajućem osećaju koji ima od kako je sa sebe skinula teret koji je decenijama držala..

 

„Bruce je živeo u laži čitavog života. Caitlyn nema nikakvih tajni i čim se Vanity Fair pojavi, slobodna sam“ izjavila je u intervjuu.

 

Poslednjih meseci, Caitlyn je imala nekoliko plastičnih operacija lica, kao i operaciju uvećanja grudi, dok još uvek nema konkretnih planova  i za promenu pola.

Ujedno, ova naslovna je i momenat kada je Caitlyn odlučila da se javno identifikuje kao žena, a sve do tad su je oslovljavali kao muškarca. Znači, poslednje zbogom Bruce – dobrodošla Caitlyn.

caitlyn_jenner_je_stigla_v5
Mediji nov izgled Caitlyn porede sa Jessicom Lang, dok nama više izgleda kao da bi mogla biti mama Lane Del Rey. Kako se vama čini ova promena i šta mislite o Caitlyn Jenner do sad?

caitlyn_jenner_je_stigla_v6


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment