Zanimljivosti

Da li je sadržaj bitniji od forme? Za Irinu Đorđić, definitivno da

Da li je sadržaj bitniji od forme? Za Irinu Đorđić, definitivno da
Podeli dalje

Da li je sadržaj bitniji od forme? U momentu kada bi mnogi odgovorili sa Ne, voditeljka Irina Đorđić ima drugačiji i konkretniji odgovor.

Nije svaka nova bora razlog da se krije, niti je svaki trend nešto što treba juriti po svaku cenu, a  Irina Đorđić je još jednom pokazala zašto je i volimo i poštujemo i zašto nam je drago da još uvek ima javnih ličnosti kojima je sadržaj bitniji od forme.

U svojoj Instagram objavi, Irina je sa fanovima podelila dobronamerne savete koje je dobila od svojih kolega, a na uštrb svog izgleda, a potom i pojasnila za koji se vid „terapije izgleda“ odlučila. Njenu objavu u celosti prenosimo:

sadrzaj-bitniji-od-forme-v

Dobila sam nedavno prijateljski profesionalni savet da pod hitno odem na „botoks terapiju“ jer, eto, umem da naboram čelo kao harmoniku pa to na tv ekranu ne izgleda dobro. – Hoću čim pre – rekoh, misleći – Ho way Hose, otrov pod moju kožu ne ide. Nisam to rekla ni prethodno kada mi je skrenuta pažnja da budem „blaža u izrazu“. Kako objasniti kolegi koji se u to ne razume, da blaženi izraz sa kojim me poredi nije dar majke prirode već oca botoksa. Izgled mi je u skladu sa mislima! Nasmejana ili ozbiljna, ja volim da se te emocije vide! Više me zabrinulo u oba slučaja što ne čuh kritike niti savete o kvalitetu onoga što radim već o pakovanju, pa ću biti neskromna da mislim da se tu nema šta menjati. Što se pakovanja tiče, ja ovo moje naborano obožavam. Ne, ne želim isti ispeglani „blaženi“ lik sa kojim ne možeš ni osmeh da razvučeš, ni pošteno da se namrštiš. Pristajem samo na pilinge, maske, kreme i slične zabave. Sve drugo ostavljam onima koji po pakovanju i biraju sadržaj. #morning #routine #morningpost #treatyoself #treat #beauty #beautyproducts #scrub #coffeescrub #hairtreatment #face #facemask #me #tvhost #tvhostlife #naturalbeauty #allnatural #lovemylife #nobotox #nobotoxneeded

Diskriminacija, stereotipi i nedolično ponašanje kojima smo kao žene izložene, izražava se na mnogo načina; ovo je samo jedan od njih. Zato uvek delimo i podržavamo ovakve i slične primere koji pokazuju da ne treba ćutati i da treba reagovati – dostojanstveno i sa stilom, kakva je i naša Irina ♥

Save

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook