Zanimljivosti

Farbanje i dekorisanje uskršnjih jaja

Farbanje i dekorisanje uskršnjih jaja
Podeli dalje

Red je da vas i ove godine, počastimo sa novim predlozima i idejama za farbanje i dekorisanje uskršnjih jaja. Odlučili smo se za uštedu vremena i sve što nas i vas zanima našli na fantastičnom blogu Uradi Sama. Krenimo redom.

Nismo znali i prijatno smo se iznenadili, metodom šaranja jaja na kineski način. Ovom tehnikom, dobijate rustično antička jaja.

Farbanje papirnim maramicama i gazom takođe može biti vrlo interesantno i drugačije od onoga na šta ste ranije navikli. Svi vi koji ne volite fleke, pregrmite ovoga puta i bacite se na posao, jer ovako šarana jaja izgledaju jako slatko.

Valja se podsetiti i onih klasičnih, starinskih načina farbanja jaja, prirodnim putem. Koja se boja dobija od kojih namirnica, saznaćete ovde.

Pronašli smo i nove tri tehnike za dekoraciju uskršnjih jaja, i to pomoću aluminijumske folije, pucketave folije i ukrasnih salveta. Ljupko i malo drugačije.
Za kraj, ostavljamo vam link ka video uputstvima za farbanje jaja, nadamo se da ćete uživati igrajući se.Šaljite nam i vaše predloge, kao i fotografije uspelih uskršnjih jaja; sa zadovoljstvom ćemo ih objaviti.

 

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook