Zanimljivosti

Izbačeni iz aviona zbog tvita!

Izbačeni iz aviona zbog tvita!
Podeli dalje

Dobro razmislite sledeći put kad pomislite nekog da iskritikujete na Twitteru, da ne prođete kao porodica koja je izbačena iz aviona  zbog tvita!

 

Naime, izvesni gospodin iz Amerike je imao povlašćen status za čekiranje i ukrcavanje u avion, ali ne i njegova deca od 6 i 9 godina, zbog čega nisu mogli u isto vreme da se ukrcaju u avion. Ocu je ovo zasmetalo i svoje negodovanje je podelio na Twitteru. Ono što je usledilo niko nije mogao ni da očekuje..

Nakon što su se konačno ukrcali u avion, „zamoljeni“ su tj., izbačeni iz aviona, jer se službenica koja im nije dozvolila raniji ulazak osećala ugroženom zbog spornog tvita! Tek kada je otac primoran da obriše sporan tvit, porodici je bilo dozvoljeno da u avion uđe!

Umesto da su ocu dozvolili da sa svojom decom uđe ranije u avion ili da nisu reagovali kako jesu, radnici ove avio kompanije izazvali su da se sada o ovom nepriličnom činu raspreda širom interneta!

Ipak, sledeći put kad pomislite da nekog ili nešto javno iskritikujete, dva puta razmislite, kako ne biste prošli kao ova porodica!

Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment