Zanimljivosti

Poznate ličnosti na Digital Night događaju!

Poznate ličnosti na Digital Night događaju!
Podeli dalje

U susret događaju koji će promeniti način na koji se savremeni trendovi primenjuju u marketingu, evo koje poznate ličnosti dolaze na Digital Night!

 

Od političara, preko sportista, pa sve do istaknutih ljudi iz oblasti marketinga, PR-a, sveta glume i mode, na Digital Night događaju će se, između ostalog, naći i: Gordana Čomić, podpredsednica DS-a i Boris Milićević, član glavnog odbora SPS-a; atletičarka Ivana Španović, powerlifter i bloger Milan Jovanović StrongmanBoškić i Čvarkov iz serije Državni posao; ali i aktuelna miss Srbije Milica Vukliš, najpoznatija modna blogerka Zorana Jovanović, kao i poznati modni dizajner Mihano Momosa!

Milan Jovanović Strongman je o događaju rekao sledeće:

Imam osećaj da neke stvari nakon Digital Night iventa neće biti iste. Okupiće se ozbilna onlajn ekipa u ozbiljnom ambijentu na ozbiljno organizovanom iventu. Jedva čekam.

Podsetimo, kinect, augmented reality, media wall… su neke od ključnih reči kojima će se 25. jula baratati u Clubu Reset kada je u pitanju tehnologija, a organizatori će pokazati da je tradicionalna podela na “realni” i “virtuelni” svet u današnje vreme potpuno izgubila na značaju i da živimo u vremenu integrisanih, ali zaista integrisanih komunikacija.

poznate_ličnosti_na_digital_night_događaju_v

Više o samom događaju, izveštavaćemo sa lica mesta, pa vas pozivamo da nas pratite na Twitteru!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment