Zanimljivosti

Kim Kardashian unajmila surogat majku za treće dete

Kim Kardashian unajmila surogat majku za treće dete
Podeli dalje

Usled komplikacija nako drugog porođaja, Kim Kardashian unajmila surogat majku da bi proširila potomstvo i dobila još jedno dete.

Kako prenose svetski mediji, Kim i Kanye su se na ovaj potez odlučili jer mnogo žele još jedno dete, bez rizika po Kimino zdravlje. U tu svrhu, unajmili su surogat majku koju će platiti oko 113.000$ kako bi imala sve što je potrebno da na najbolji mogući način iznese trudnoću i North i Saint dobiju brata ili sestru.

Usled medicinskih problema koje ima sa matericom, Kim je i North i Sainta rodila ranije, a doktori su potvrdili da bi eventualna treća trudnoća mogla biti vrlo opasna po Kimin život, zbog čega su se oboje odlučili da, putem agenije, pronađu najboljeg kandidata za surogat majku.


Surogat majka će, pored trudničke nege, imati i 24-časovno obezbeđenje i biće pod stalnom prismotrom, kako ne bi došla ni u kakvu potencijalno opasnu situaciju – što je Kimina odluka nakon ružnog iskustva koje je imala u Parizu.

Još uvek nema detalja o tome da li je trudnoća već  začeta i kad se može očekivati dolazak treće KimYe bebe, ali će 2018-ta svakako biti godina novih celebrity beba!

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook