Zanimljivosti

Treći Balkan Tube Fest u Beogradu!

Treći Balkan Tube Fest u Beogradu!
Podeli dalje

Ovog vikenda, 24. i 25. juna u Sava Centru održava se treći Balkan Tube Fest, koji će okupiti 150 najpopularnijih Jutjubera sa Balkana.


Ogromnom pažnjom koju je privukao ovaj festival pomerene su granice u celom regionu i posle mnogo vremena bivša Jugoslavija okupila se na jednom mestu, oko jedne ideje i sa željom da se ludo zabavlja, nešto nauči i ubedi svet da sve možemo zajedno. Na BTF nema granica, vera, nacija niti boje kože – ovde su svi dobrodošli!

I ovoga puta organizatori obećavaju lud provod, a cilj je nadmašiti prošli Balkan Tube Fest – iako to možda deluje nemoguće.

Zato, na ovogodišnjem festivalu čeka nas mnogo zanimljivih sadržaja: biće tu zabave i napolju i unutra, za velike i male. Prošle godine bilo je ukupno 48 sati programa na dve scene, a ovoga puta postojaće i treća i četvrta scena, koje će biti u holu Sava Centra i ispred samog objekta i čak 96 sati programa! Osim toga, biće organizovano slikanje sa omiljenim jutjuberima, a neće izostati ni fenomenalan muzički program. Tokom čitavog trajanja festivala muziku će vam puštati ekipa sa Play radija, a gostovaće najpopularniji tjuberi, koji će puštati svoje omiljene pesme.

Igraće se online igrice, vežbati ples, a ispred samog Sava Centra biće organizovan turnir u gejmingu uživo.

Ovog vikenda u Sava Centru učiće se i o tome kako se zaštititi od digitalnog nasilja – roditelje će edukovati predstavnici MUPa i psiholozi, a decu njihovi Jutjub heroji. Osim toga, moći će da upoznaju Muđu, Ćaleta, Mariju Žeželj, Janu Dačović, Miloša HD, Voju SupremNexusa, Suareza, PCAXE, Srpske tutorijale, Kovalsku, Kojota, Adnana Bro, Zvognja, Leu Stanković, Nekog Jutubera, Amira Hadzića, kao i sve druge koje je svojim glasovima odabralo više od 250.000 ljudi!

Karte su u prodaji i mogu se kupiti na blagajni Sava Centra ili online preko Gigstix.com

DAN 1 ULAZNICA – 600 dinara
DAN 2 ULAZNICA – 600 dinara
DAN 1 BALKAN TUBE SPACE ULAZNICA – 3000 dinara
DAN 2 BALKAN TUBE SPACE ULAZNICA – 3000 dinara

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook