Zanimljivosti

Melrose Place zvezde – nekad i sad

Melrose Place zvezde – nekad i sad
Gde su i šta danas rade Melrose Place zvezde i koliko su se promenile u odnosu na uloge koje su glumili u hit seriji iz našeg detinjstva?
Podeli dalje

Voleli smo Melrose Place zvezde i seriju pratili sa neskrivenim nestrpljenjem i zainteresovanošću za živote glavnih glumaca – gde su danas, šta rade i koliko su se promenili?

Mnogo pre Seks i Grada, svetom je vladala pomama za jednom posve drugačijom serijom, nastalom od strane genijalnog Darrena Stara. Ko bi rekao da je prošlo punih 25 godina od serije koja je obeležila devedesete? Gde su i šta danas rade Melrose Place zvezde i koliko su se promenile u odnosu na uloge koje su glumili u hit seriji iz našeg detinjstva?

Neke od njih i danas gledamo u popularnim serijskim formatima, poput Pretty Little Liars, Desperate Housewifes, According to Jim..; dok je za pojedine, Melrose Place bila i ostala odrednica po kojoj su ostali poznati.

Detalje o tome gde su i šta danas rade Melrose Place zvezde potražite ovde, a mi vas vodimo putem uspomena i podsećamo na likove koje smo voleli, ali i voleli da mrzimo; ko su bili vaši omiljeni glumci iz ove serije?


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment