Zanimljivosti

Ko je Marija Žeželj koju reklamira Kylie Jenner?

Ko je Marija Žeželj koju reklamira Kylie Jenner?
Podeli dalje

Jednim klikom, Marija Žeželj je postala planetarno popularna tinejdžerka i to sve zahvaljujući jednoj Instagram objavi. Ko je Marija Žeželj i otkud cela fama oko nje?

Živimo u takvom vremenu u kojem se popularnost meri brojem fanova i pregleda, količinom fejvova, ritvitova i komentara, i moguće ju je dobiti preko noći. Upravo to se ovog trenutka dešava Mariji Žeželj, tinejdžerki srpskog porekla koja je, i pre večerašnje pomame, uživala poveliku pažnju javnosti.

Ova 16-godišnja YouTuberka ima gotovo 200.000 pretplatnika na ovoj platformi, kao i skoro 250.000 followera na Instagramu, zbog čega je itekako zanimljiva domaćim i stranim modnim brendovima. A nakon večeras, i najmlađoj članici Kardashian-Jenner klana!

Naime, Marija je večeras na svom Instagram profilu objavila selfie fotografiju preporučujući jedan od Kylie Cosmetics karmina, što je ovom sve popularnijem brendu bilo dovoljno da je ispromoviše na svom milionskom Instagram profilu i histerija je počela! Za svega 5 sati, ta objava je dobila skoro 200.000 lajkova i oko 2000 komentara, mahom devojčica i devojaka iz Srbije, a sam Marijin post dobio je 34.000 srca!

ko-je-marija-zezelj-koju-reklamira-kylie-jenner-v
Ne sumnjamo da će, već koliko sutra, Marija krenuti da dobija još ozbiljnije i primamljivije ponude i da na njima ima da zahvali upravo Kylie Jenner. Sa druge strane, kapa dole na snalažljivosti i prepoznavanju prilike za samopromociju 🙂

Za sve one koji ne znaju mnogo o Mariji, zapratite njen YouTube kanal, a ujedno vas pozivamo i da posetite ovogodišnji Balkan Tube Fest, najveću regionalnu YouTube konferenciju na kojoj će i ona biti jedna od učesnica.

Save

Save


Podeli dalje

Facebook