Zanimljivosti

Slike koje možete da čujete: smešne mačke koje mjauču

Slike koje možete da čujete: smešne mačke koje mjauču
Podeli dalje

Ništa kao smešne mačke koje mjauču da vam malo poprave dan i raspoloženje – a ove će sasvim sigurno učiniti i više od toga!

U moru neveselih i sumornih stvari kojima smo svakodnevno okruženi, nije zgoreg okrenuti se nekim lepim – makar i na kratko vreme. U to ime, prošetale smo do Bored Panda i za vas odabrale – a šta drugo do mačke sa interneta jer – kad sve drugo zakaže – ove životinje sigurno neće! Ne postoje uzalud sve one mačeće meme fore – nešto tu definitivno radi, iako svi trude suprotno 😉

Ovoga puta, u pitanju je kolekcija fotografija mačaka dok mjauču i gotovo smo sigurne da, samim gledanjem, možete čuti kako to rade! Od kratkih epizoda do full-on nastupa, većina mačaka nikada ne bi propustila priliku da pokaže svoj vokal kao da se takmiče u X mačećem faktoru.

Dokaz da nisu samo ljudi najglasnija bića možda se nalazi upravo među ovim fotografijama – udobno se smestite i par minuta uživajte zabavljajući se otkrivajući kako li samo zvuče ove mačke koje mjauču:

Ako ste i sami ponosna vlasnica ili vlasnik pevački naklonjenih maca, pošaljite nam fotografije vaših ljubimaca – objavićemo ih u zasebnom albumu ovde 😊 A ako su vam se ove fotke dopale, više potražite na izvornoj objavi Bored Pande.  


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook