Zanimljivosti

Znate li koji je najinstagramičniji grad na svetu?

Znate li koji je najinstagramičniji grad na svetu?
Podeli dalje

Možete li da pretpostavite koji je najinstagramičniji grad na svetu – toliko da je po tome uvršten u Ginisovu knjigu rekorda?

Ginisova knjiga rekorda je oduvek riznica svakojakih zanimljivosti i poduhvata. Listajući stranice njihovog sajta, naišle smo na jedno zanimljivo istraživanje i rekord. Naime, prema istraživanju i podacima iz 2017-e, a potom i sledeće godine, Njujork je najinstagramičniji grad na svetu! Ostavivši iza sebe metropole poput Pariza, Londona, Moskve, Istanbula i drugih, Njujork definitivno i zaslužuje epitet naj grada, u svakom smislu.

Kako je baš ovaj grad zaslužio tu laskavu titulu?

Na osnovu broja objava po geolokaciji i hashtagovima, i u saradnji sa samom Instagram platformom, Ginisova knjiga rekorda je lako proračunala, proverila i utvrdila da je baš Njujork najinstagramičniji grad, a kako i da ne bude 😊

Pročitajte još i: Edukativni Insta profili koje ne smete propustiti da zapratite

Grad koji nikad ne spava, raznovrsne ishrane iz svih delova sveta, lokacija koje oduzimaju dah i putem fotografija a kamoli kada ih uživo vidite, grad čiji svaki ćošak, svaki kutak priča neku jedinstvenu, neobičnu, očaravajuću priču… Atmosfera i energija kakvu ćete bilo gde drugde iole naći, samo su neke od stvari koje grad Njujork čine odista posebnim i nesvakidašnjim mestom. A ako je pitati našu urednicu Ivanu, postoji samo on i nijedan drugi grad! Pa, dovoljno je baciti pogled na njen Twitter nalog i svakojutarnje objave da vam bude sve jasno 😊

njujork najinstagramičniji grad na svetu

Elem, Njujork je potvrđeno najinstagramičniji grad na svetu, međutim, koji su se još gradovi našli na toj listi?

Pored grada koji nikad ne spava, na listi popularnih Instagram gradova našli su se i:

  • Moskva
  • London
  • Sao Paolo
  • Pariz
  • Los Anđeles
  • Sankt Petersburg
  • Džakarta
  • Istanbul
  • Barselona

Lista koja, po svemu sudeći, spada u one iz snova odnosno top mesta za posetiti 😊 Još da nismo u jeku pandemije, pa da planiramo neka putovanja… Da se vi pitate, koji bi grad poneo titulu najinstagramičnijeg a da nije Njujork?


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook