Zanimljivosti

Platila 30.000$ da liči na Kim Kardashian!

Platila 30.000$ da liči na Kim Kardashian!
Podeli dalje

Jedno je biti fan, a nešto sasvim drugo pokušati da budeš poput svog idola. Jedna britanka je platila 30.000$ da liči na Kim Kardashian!

 

Claire Louise Leeson je 25-ogodišnja žena koja je izvršila nekoliko operacija i kozmetičkih promena na svom licu, ne bi li što više nalikovala svom idolu, američkoj starleti Kim Kardashian.

liči_na_kim_kardashian_v

Na ovaj potez se odlučila, kako kaže, jer su joj tinejdžerski dani obeleženi maltretiranjem od strane vršnjaka na račun njenog izgleda, koje joj je toliko smetalo, da je dva puta pokušala samoubistvo! Sve se to promenilo kada je, sa 17 godina prvi put videla Kim Kardashian i poželela da bude lepa poput nje.

liči_na_kim_kardashian_v1

Tada je počela sa svim potrebnim izmenama: operacijom grudi, nosa, izbeljivanjem zuba, veštačkim tenom, nadogradnjom kose, a dok ne ugradi implante u zadnjicu, nosi postavljenu garderobu kako bi joj zadnjica izgledala identična Kiminoj.

Kako sama kaže, Claire se u ulozi Kim Kardashian oseća nepobedivo i nezaustavljivo, poželjno i privlačno, a činjenica da liči na najpoznatiju svetsku starletu, donosi joj dosta posla u Britaniji.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook