Zanimljivosti

Istina o KimYe braku!

Istina o KimYe braku!
Podeli dalje

Ako je suditi po pisanju žute štampe svetskih medija, istina o KimYe braku i nije onakva kakvom je slavni par prikazuje!

 

Kako navodi OK magazin, Kim Kardashian se nalazi u svojevrsnom zlatnom kavezu svog supruga Kanye Westa i njihov brak je daleko od idiličnog KimYe odnosa kakvim ga svojski prikazuju!

Poverljivi i neimenovani izvor blizak slavnoj starleti navodi da Kanye West ima apsolutnu kontrolu nad svakim Kiminim korakom, ali i izgledom i načinom oblačenja! Kanyeova opsednutost Kiminim izgledom ide dotle da jednom nedeljno vrši kontrolu celog njenog tela u potrazi za eventualnim korekcijama, kako bi njegova supruga što duže ostala mladolika i lepa; a nastranost ide dotle da joj čak bira i svakodnevnu garderobu, zbog čega je Kim naprasno postala (još više) opsednuta sobom i svojim izgledom!

istina_o_kimye_braku_v

Po svemu sudeći i ako je verovati neimenovanom a bliskom izvoru, ovo nije brak iz ljubavi već iz čistog računa i poslovnog dogovora i već se spekuliše da neće opstati još dugo. Druga strana tj., Kim i Kanye se nisu oglašavali povodom ovih tvrdnji i pisanja.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook