Zanimljivosti

Istina o KimYe braku!

Istina o KimYe braku!
Podeli dalje

Ako je suditi po pisanju ┼żute ┼ítampe svetskih medija, istina o KimYe braku i nije onakva kakvom je slavni par prikazuje!

 

Kako navodi OK magazin, Kim Kardashian se nalazi u svojevrsnom zlatnom kavezu svog supruga Kanye Westa i njihov brak je daleko od idili─Źnog KimYe odnosa kakvim ga svojski prikazuju!

Poverljivi i neimenovani izvor blizak slavnoj starleti navodi da Kanye West ima apsolutnu kontrolu nad svakim Kiminim korakom, ali i izgledom i na─Źinom obla─Źenja! Kanyeova opsednutost Kiminim izgledom ide dotle da jednom nedeljno vr┼íi kontrolu celog njenog tela u potrazi za eventualnim korekcijama, kako bi njegova supruga ┼íto du┼że ostala mladolika i lepa; a nastranost ide dotle da joj ─Źak bira i svakodnevnu garderobu, zbog ─Źega je Kim naprasno postala (jo┼í vi┼íe) opsednuta sobom i svojim izgledom!

istina_o_kimye_braku_v

Po svemu sude─çi i ako je verovati neimenovanom a bliskom izvoru, ovo nije brak iz ljubavi ve─ç iz ─Źistog ra─Źuna i poslovnog dogovora i ve─ç se spekuli┼íe da ne─çe opstati jo┼í dugo. Druga strana tj., Kim i Kanye se nisu ogla┼íavali povodom ovih tvrdnji i pisanja.


Podeli dalje