Zanimljivosti

Poznata modna blogerka opljačkana u Francuskoj!

Poznata modna blogerka opljačkana u Francuskoj!
Podeli dalje

Tamara Kalinić, naša poznata modna blogerka opljačkana u Francuskoj dok je bila na odmoru!

Želeći da iskoristi nekoliko slobodnih dana između poslova, jedna od najpoznatijih modnih blogerki sa naših prostora, Tamara Kalinić, opljačkana je usred noći u francuskom gradu, Sen Tropeu!

Vest o tome je sama podelila na svom Snapchat nalogu, gde je rekla kako su napadači upali u kuću u kojoj je boravila sa dečkom i prijateljima oko 4 sata izjutra, dok su svi spavali. Sve se odigralo kao u filmu, probudili su je vrisci i buka i pukom srećom je sve prošlo bez težih posledica.

Kako smo saznali iz njenih objava, Tamari i ostalim gostima, koji su se u kući nalazili svega jedan dan, ukradeni su novčanici, garderoba, kreditne kartice i ostale vredne stvari. Zbog svega toga, blogerka se sa prijateljima uputila u Monako, jer se nisu osećali sigurno u kući a ni u samom San Tropeu.

poznata-modna-blogerka-opljačkana-u-francuskoj-v
Sreća u nesreći je da su lopovi za sobom ostavili njihova lična dokumenta, ključeve od stanova i slušalice od telefona – kakva uviđajnost, obzirom na celu situaciju…

Više detalja će, sigurni smo, prikupiti policija, a za više informacija o Tamari i njenim daljim koracima, pratite je na društvenim mrežama.


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook