Zanimljivosti

Prava istina o Milici Bursac i slikanju za Playboy

Prava istina o Milici Bursac i slikanju za Playboy
Podeli dalje

U štampanim medijima i njihovim internet izdanjima, mogli ste pročitati kako je novinarka Milica Bursać, zbog teške finansijske situacije i na nagovor supruga, odlučila da se obnaži i fotografiše za časopis Playboy. Kao i mnoge stvari kod nas, tako je i ovo još jedna u nizu neistina i evo šta je tim povodom Milica napisala na svom Facebook profilu.

milica bursac playboy„Dragi prijatelji, verovatno su mnogi od vas već videli na sajtovima dnevnih novina a i na mnogim portalima, ko nije verovatno će videti, da ću se naći na naslovnoj strani novog Playboya. U sredini u kojoj živimo treba biti i pomalo (ako ne i mnogo) hrabar za tako nešto. U konstultacijama sa mojim suprugom, odlučila sam da izadjem u susret pozivu mojih prijatelja iz magazina Playboy i dam intervju i slikam se za njihov časopis. Na to sam se odlučila iz više razloga. Možda najveći je što je Playboy najpoznatiji svetski časopis, smatram ga za ozbiljan magazin u kojem se mogu pročitati ekskluzivni intervjui sa mnogim svetski poznatim ličnostima. Drugi je taj što sam želela da pokažem da moje propagiranje zdravog života i fizičkog vežbanja nije prazna priča i da mogu sa ponosom da pokažem koji su rezultati toga. Treći je što su ljudi iz Playboya obećali da se neće videti ništa što ne bih htela da se vidi, i to su kao pravi profesionalci ispoštovali. Mislim da bih se kasnije u životu mnogo više kajala da to nisam uradila nego što sam uradila. Na žalost, neki mediji su pogrešno interpretirali moje izjave pa je ispalo da me suprug nagovorio, a ne podržao, i da sam to uradila zbog para. Čitala sam i razne negativne komentare na tim sajtovima, verovatno od muškaraca čije žene ni na Facebook ne smeju svoju sliku da stave, ili baš od tih i takvih žena. Naravno, ima i mnogo onih koji su me podržali. U svakom slučaju slikala sam se zbog sebe a ne zbog njih. Želim da se zahvalim i svim mojim prijateljima ovde na Facebooku i na Twitteru koji su me u ovome podržali. Želim da na ovaj način otvorim vrata i pomognem onim devojkama koje se dvoume, da skupe hrabrost i pokažu svoju lepotu, jer lepota je nešto čega ne treba da se stidimo. Ovo bi mogla da bude i neka moja izjava za javnost povodom mojeg pojavljivanja u Playboyu.“

Novinarstvo u Srbiji odavno je, izgleda prestalo biti to što bi trebalo biti – verodostojno kreiranje i prenošenje vesti; svedoci smo svakodnevnih iskonstruisanih i izvučenih iz konteksta priča, pa i čitavih budalaština. Srećom, jedna od dobrih stvari kod društvenih mreža je što smo u mogućnosti da se i sami čujemo i ispričamo šta jeste, bez bojazni da istina možda neće biti objavljena, ili ne onako kako bi trebala.

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook