Zanimljivosti

Pripreme za jubilarni Golden Globes

Pripreme za jubilarni Golden Globes
Podeli dalje

Pripreme za jubilarni Golden Globes, 75-ti po redu uveliko su u toku i evo šta možemo očekivati večeras!

Sreća pa je sutra neradan dan te svi ljubitelji crvenih tepiha i prestižnih televizijsko-filmskih nagrada mogu da odahnu. Večeras se na Beverli Hilsu odrava 75-ti po redu, jubilarni Golden Globes i – ako je sudeći po najavama – biće nesvakidašnji i nezaboravan!

Šta je to što večeras možemo očekivati?

Između ostalog, jubilarni Golden Globes biće i u znaku Time’s Up pokreta protiv seksualnog uznemiravanja u Holivudu. Brojne poznate ličnosti, poput Meril Strip, Riz Viterspun, Eme Stoun i mnogih drugih, u znak solidarnosti i promocije pokreta nosiće crne toalete. Od lepših tema, izdvajamo da će ovogodišnja Cecil B. DeMille nagrada otići u ruke Opre Vinfri, za sav rad i doprinos televizijskoj industriji. Pre nje, ovu nagradu su odnele Odri hepbern, Džudi Foster, Denzel Vašington, Džordž Kluni i drugi.


Ono što smo takođe saznali jeste i podatak da će se ove godine organizatori potruditi da fokus bude na jednakosti i istoj zastupljenosti svih razlika i različitosti. Jer, šta više znači ko je bolji i kvalitetniji u svetu pasivno agresivne političke korektnosti i tolerancije..


Voditelj jubilarnog, 75-og po redu Golden Globesa biće popularni voditelj The Late Night šou programa, Seth Meyers. Golden Globes je na programu večeras u 02h posle ponoći dok će te na E!Online kanalu moći pratiti izveštavanje sa crvenog tepiha negde od ponoći, kao i naše utiske na Twitteru – pratite nas!


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook