Zanimljivosti

Sergej Trifunović osnovao pokret za promenu Srbije

Sergej Trifunović osnovao pokret za promenu Srbije
Podeli dalje

Uvidom u njegov Instagram profil, saznali smo da je Sergej Trifunović osnovao pokret za promenu Srbije. Evo o čemu se radi.

Umoran od nepoštene, neadekvatne i nehumane političke situacije koja već godinama traje u našoj zemlji, Sergej Trifunović je (konačno) odlučio da uradi nešto konkretno po tom pitanju. Fanovima i prijateljima na Instagramu, Sergej je podelio sledeću vest koju u celosti prenosimo:

Osnovasmo pokret. Slobodni Gradjani Srbije. SGS. Trebalo je da bude Gradjanski Pokret Srbije-GPS, al jebi ga. Bitno je da ima zdrave snage i volje za stvaranjem zdravog društva u svim segmentima. Pa dokle stignemo. A možemo i moramo mnogo. Uzdravlje.

Kao što vidite, Sergej Trifunović je pokret SGS osnovao sa pevačem Vladom Georgijevim i za svega pola sata koliko je objava online, već je pobrala dosta pohvala i pozdrava podrške, kao i konkretnih pitanja za učlanjenjem – što je informacija koju će Sergej u narednim danima podeliti sa javnošću.

Šta mislite o ovom njihovom potezu i ima li nade da promena na bolje zaista i dođe?

 

EDIT:

Kako smo kasnije saznali, pokret nije osnovao Sergej Trifunović – iako je tako napisano u njegovoj Instagram objavi, već je u pitanju nova stranka Saše Jankovića. Kako i zašto je poznati glumac odlučio da tu činjenicu u objavi ne pomene, nije nam poznato, tek, sad imate potpune informacije, a sve ostale detalje možete pronaći u Blicovom članku.

Save

Save

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook