Zanimljivosti

Hotel Kalamper – novi biser na obali mora Crne Gore

Hotel Kalamper – novi biser na obali mora Crne Gore
Podeli dalje

Romantično i luksuzno letovalište koje će vas osvojiti, hotel Kalamper, nalazi se u jednom od najlepših delova crnogorske obale.

 

U periodu odmora i raspusta svi tragamo baš za onim mestom koje u svakom smislu garantuje potpuno zadovoljstvo i hedonizam.

Jutra u kojima možete uživati u predivnom izlasku sunca i pogledu na pučinu, dok se u kasnijim podnevnim časovima pruža izvanredan spektar boja prilikom zalaska sunca. Noći karakteriše blag povetarac koji širi mirise mora i vedro, zvezdano nebo koje stvara osećaj mira i topline tokom dugih letnjih noći…

Sve ove bajkovite opise možete doživeti na samo tik od nas u novootvorenom, luksuznom hotelu Kalamper na obali mora Crne Gore.

Ako želite da se osetite posebno, divna peščana plaža i pesak u kojima će vaši tabani uživati je deo ovog fenomenalnog hotela. Za one koji su ipak za kupanje u bazenu, Kalamper poseduje i moderan bazen na krovu hotela sa lounge barom za potpuni užitak.

[Tweet „Zamislite samo večeru na plaži uz pregršt zvezda i šum talasa?“] Nakon toga opuštajuće sate u spa centru koji je dizajniran po poslednjim trendovima… a do toga nikad lakše.

Doživite romantiku, opuštajuće momente za vaše telo i duh i pogledajte zašto je baš ovaj hotel naš predlog za ovo leto.

Save


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook