Zanimljivosti

Zabranjen pristup deci u restoranu!

Zabranjen pristup deci u restoranu!
Podeli dalje

Vest koju vam prenosimo je za rubriku „Verovali ili ne„: zabranjen pristup deci u restoranu!

 

Jedan od popularnijih restorana u Americi, kalifornijski Old Fisherman’s Wharf restoran posredno je zabranio pristup deci u svom restoranu i to na sledeći način. Pored ulaza u restoran, nalazi se obaveštenje da je zabranjeno ulaziti u restoran sa kolicima, da u restoranu nema visokih stolica za hranjenje, kao ni onih pomoćnih booster stolica. Ni to nije sve! Neešto sitnijim slovima, na kraju znaka stoji obaveštenje da restoran zadržava pravo da isprati iz restorana decu koja plaču ili prave glasne zvuke kojima remete druge goste!

Pomenuti restoran se nalazi u turističkom gradu Monterey, California, poznatom po porodičnim turistima koji ovde dolaze, tako da je odluka naišla na prilično negativne reakcije i mišljenja. Mnogi se slažu u tome da je odluka vlasnika restorana sramna i uvredljiva dok on sam smatra da je njegovo pravo da formira pravila koja želi, a gosti mogu da im se povinuju ili da pronađu neki drugi restoran u kojem će jesti.

zabranjen_pristup_deci_u_restoranu_v

Na pitanje novinara da li se plaši da će ova odluka uticati na smanjeni obim posla u restoranu i manje profita, vlasnik Chris Shake ističe kako nije imao loš mesec poslednjih 20 godina i da njegov biznis samo raste.

Sa druge strane, intervjuisani prolaznici i turisti su se složili u činjenici da, imali dece ili ne, više u taj restoran neće dolaziti – kako zbog sramnih pravila, tako i zbog loše atmosfere.


Podeli dalje
Tagovi

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook