Zanimljivosti

Zabranjen pristup deci u restoranu!

Zabranjen pristup deci u restoranu!
Podeli dalje

Vest koju vam prenosimo je za rubriku “Verovali ili ne“: zabranjen pristup deci u restoranu!

 

Jedan od popularnijih restorana u Americi, kalifornijski Old Fisherman’s Wharf restoran posredno je zabranio pristup deci u svom restoranu i to na slede─çi na─Źin. Pored ulaza u restoran, nalazi se obave┼ítenje da je zabranjeno ulaziti u restoran sa kolicima, da u restoranu nema visokih stolica za hranjenje, kao ni onih pomo─çnih booster stolica. Ni to nije sve! Nee┼íto sitnijim slovima, na kraju znaka stoji obave┼ítenje da restoran zadr┼żava pravo da isprati iz restorana decu koja pla─Źu ili prave glasne zvuke kojima remete druge goste!

Pomenuti restoran se nalazi u turisti─Źkom gradu Monterey, California, poznatom po porodi─Źnim turistima koji ovde dolaze, tako da je odluka nai┼íla na prili─Źno negativne reakcije i mi┼íljenja. Mnogi se sla┼żu u tome da je odluka vlasnika restorana sramna i uvredljiva dok on sam smatra da je njegovo pravo da formira pravila koja ┼żeli, a gosti mogu da im se povinuju ili da prona─Ĺu neki drugi restoran u kojem ─çe jesti.

zabranjen_pristup_deci_u_restoranu_v

Na pitanje novinara da li se pla┼íi da ─çe ova odluka uticati na smanjeni obim posla u restoranu i manje profita, vlasnik Chris Shake isti─Źe kako nije imao lo┼í mesec poslednjih 20 godina i da njegov biznis samo raste.

Sa druge strane, intervjuisani prolaznici i turisti su se slo┼żili u ─Źinjenici da, imali dece ili ne, vi┼íe u taj restoran ne─çe dolaziti – kako zbog sramnih pravila, tako i zbog lo┼íe atmosfere.


Podeli dalje
Tagovi