Moda

Andrej Pejić reklamno lice za grudnjake!

Andrej Pejić reklamno lice za grudnjake!
Podeli dalje

andrej pejicZa najpoznatijeg (i našeg porekla) androgenog manekena, Andreja Pejića, zime nema! Pored toga što ne silazi sa modnih pista, reklamirajući najpoznatija imena iz sveta mode, Andrej Pejić je postao i zaštitno lice za ženske (bar se nadam) grudnjake!

Za najpoznatijeg (i našeg porekla) androgenog manekena, Andreja Pejića, zime nema! Pored toga što ne silazi sa modnih pista, reklamirajući najpoznatija imena iz sveta mode, Andrej Pejić je postao i zaštitno lice za ženske (bar se nadam) grudnjake!

Danski proizvođač donjeg veša izabrao je upravo Andreja Pejića za zaštitno lice Mega Push-Up brushaltera i time napravio revoluciju u modi kakvu smo znali dosad. Polemike su se već rasplinule jer, na jednoj strani, postoji veliki broj fanova Pejićevog lika i rada koji podržavaju ovaj potez dok, sa druge strane, veliki je broj gnevnih ljudi i ljubitelja mode kao takve koji tvrde da je Pejićev izbor seksistički i da vređa žene jer ispada da je najbolja žena za taj posao muškarac koji imitira iste!
 

Bilo kako bilo i sudeći po fotografijama koje vidite, Mega Push-Up brushalter izgleda da zaista deluje – Andrej Pejić izgleda kao da nosi solidnu ‘dvojku‘.

Zanima me vaše mišljenje: da li je izbor Pejića za reklamiranje ženskog donjeg veša #win ili #fail?

 


Podeli dalje

Ostavite komentar

Click here to post a comment

Facebook