Moda

Šta obući za Novu godinu

Šta obući za Novu godinu
Podeli dalje

nova godinaNova godina nam se polako približava i, pored odabira savršenog mesta za proslavu, jednako važno je i pronaći savršenu garderobu za tu priliku. Potražite inspiraciju u nekim od predloženih outfita svetski poznatih zvezda i zablistajte u najluđoj noći.

Nova godina nam se polako približava i, pored odabira savršenog mesta za proslavu, jednako važno je i pronaći savršenu garderobu za tu priliku. Potražite inspiraciju u nekim od predloženih outfita svetski poznatih zvezda i zablistajte u najluđoj noći.

U zavisnosti od mesta na koje idete, gledajte da odaberete neku od prazničnih boja: belu, crvenu ili zelenu; ultra svečanu ili ležerniju toaletu; možete se operdeliti za haljinu ili pantalone; sako ili korset; kratko ili dugo.  Vesele i upečatljive boje odaberite, ako poželite da baš vi budete zvezda večeri – poput Sare Džesike Parker; za proslave u diskotekama, neka vam Viktorija Bekam posluži kao inspiracija; dok za neke smirenije varijante možete obući pantalone – nešto poput izgleda Dženifer Aniston.
 

Za šta god se odlučile, sigurna sam da ćete svom voljenom biću biti centar pažnje, a to je i najvažnije.

 


Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment

  • joj ma ja imam hrpu ovakvih haljina i svega samo neznam sta da obućem djeci neću valjda njima obući trenerku kad novu godinu ne slavim u kući nego na lijepšem mjestu zasto toka nema na internetu imaju i oni haljina ali neznam koja je u modi molim vas dodajte to do nove godineee

  • ma hajde šta to ovdje pitaš isto da nemaš druge stranice glupačo isto da će oni to zbog tebe pisati i raditi super im je sve nema mane da znaš imam i ja djecu pa znam šta ću da im obućem amiru odjelo hani haljinu naranđaste boje sa dijamantima evo dala sam ti ja ideju tako da nemoj zezati……..

Facebook