Moda

Šta obući za Novu godinu

Šta obući za Novu godinu
Podeli dalje

nova godinaNova godina nam se polako približava i, pored odabira savršenog mesta za proslavu, jednako važno je i pronaći savršenu garderobu za tu priliku. Potražite inspiraciju u nekim od predloženih outfita svetski poznatih zvezda i zablistajte u najluđoj noći.

Nova godina nam se polako približava i, pored odabira savršenog mesta za proslavu, jednako važno je i pronaći savršenu garderobu za tu priliku. Potražite inspiraciju u nekim od predloženih outfita svetski poznatih zvezda i zablistajte u najluđoj noći.

U zavisnosti od mesta na koje idete, gledajte da odaberete neku od prazničnih boja: belu, crvenu ili zelenu; ultra svečanu ili ležerniju toaletu; možete se operdeliti za haljinu ili pantalone; sako ili korset; kratko ili dugo.  Vesele i upečatljive boje odaberite, ako poželite da baš vi budete zvezda večeri – poput Sare Džesike Parker; za proslave u diskotekama, neka vam Viktorija Bekam posluži kao inspiracija; dok za neke smirenije varijante možete obući pantalone – nešto poput izgleda Dženifer Aniston.
 

Za šta god se odlučile, sigurna sam da ćete svom voljenom biću biti centar pažnje, a to je i najvažnije.

 


Podeli dalje

2 komentara

Click here to post a comment

  • joj ma ja imam hrpu ovakvih haljina i svega samo neznam sta da obućem djeci neću valjda njima obući trenerku kad novu godinu ne slavim u kući nego na lijepšem mjestu zasto toka nema na internetu imaju i oni haljina ali neznam koja je u modi molim vas dodajte to do nove godineee

  • ma hajde šta to ovdje pitaš isto da nemaš druge stranice glupačo isto da će oni to zbog tebe pisati i raditi super im je sve nema mane da znaš imam i ja djecu pa znam šta ću da im obućem amiru odjelo hani haljinu naranđaste boje sa dijamantima evo dala sam ti ja ideju tako da nemoj zezati……..

Facebook

Zaprati nas na Instagramu